Оля
Оля
Brand manager
16.09.2015

Програмування майбутнього сайту

Оля
Оля
Brand manager
16.09.2015
16.09.2015
4.7
9048
0

Роботи із програмування сайту є етапом, який полягає в тому, щоб систему управління, дизайн та інтерфейс сайту пов'язати в одне ціле. Під час проведення подібних робіт втілюється в життя логіка контактування відвідувача з сайтом, а також реалізуються всі необхідні взаємодії майбутнього ресурсу зі сторонніми сервісами, програмами або сайтами.

Які функціональні можливості ресурсу можуть запропонувати вам наші спеціалісти?

В даний час всю функціональність інтернет-сайтів можна розділити на два види: індивідуальні модулі (розробка здійснюється в індивідуальному порядку для кожного окремого проекту в залежності від потреб) і типові модулі (можуть зустрічатися на багатьох сайтах і мають однаковий принцип роботи).

  1. індивідуальні модулі. До цих розробок відносяться, наприклад, різні системи візуалізації та інтегруючі модулі, калькулятори для послуг і продуктів і так далі.
  2. Модулі типового типу. До цих розробок відносяться кошики, форми відгуків, стрічки для виведення останніх новин, каталоги товарів, особистий кабінет відвідувача та багато іншого.

Як відбувається програмування функціональної частини сайту в нашому агентстві?

Під час проведення всіх необхідних робіт із програмування наші фахівці дотримуються наступних принципів:

  • застосування у роботі вже готових рішень для реалізації функціональної частини ресурсу, які ми використовували у роботі вже неодноразово. За час своєї діяльності у нас накопичилося багато готових рішень, які можуть застосовуватися на різних ресурсах і виконувати величезні обсяги функцій. Застосування в роботі таких рішень дозволяє скоротити терміни виконання робіт і вартість, а також стійкість сайту до відмов;
  • кастомізація розробок. Багатьом користувачам може здатися на перший погляд те, що багато функцій на великій кількості сайтів схожі. Але насправді кожне рішення є індивідуальним та розробленим для певного типу проекту. Наприклад, багато інтернет-магазинів, які пропонують клієнтам одяг або побутову техніку матиму лише частково схожий функціонал. Це може пояснюватися тим, що кожен інтернет-магазин використовуватиме свою маркетингову стратегію для реалізації послуги чи товару. Тому можливості сайту повинні бути максимально зручно оптимізовані під різні бізнес ідеї;
  • використання у роботі сучасних технологій для реалізації проектів. Програмування майбутнього ресурсу передбачає застосування в роботі відразу кількох технологій одночасно, що дає можливість сайту виконувати на належному рівні всі покладені на нього завдання. На сьогоднішній день наші фахівці успішно використовують у своїй роботі такі технології та мови програмування, як: мова програмування PHP, мова для програмування сценаріїв JavaScript, JavaScript-бібліотеки для реалізації динамічних сторінок jQuery, технологія отримання та передачі даних AJAX, а також Kohana, яка є PHP5 веб-фреймворком для розробки програм;
  • сумісність та масштабованість. Реалізуючи ті чи інші можливості інтернет-ресурсу, наші фахівці завжди дбають про те, щоб він міг функціонувати в різних умовах, наприклад під час збільшення відвідуваності вашого сайту. Також ми дбаємо про те, щоб ваш сайт було зручно переглядати у різних браузерах та пристроях з різними можливостями та розмірами екранів;
  • тестування ресурсу всіх етапах програмування. Для того, щоб ваш інтернет-ресурс у майбутньому не завдавав багато турбот, наші фахівці здійснюють постійне тестування працездатності сайту, це дає змогу зменшити витрати часу на впровадження досить складних елементів ресурсу.

Якщо ви вирішили зробити для себе або своєї компанії сайт та звернулися до нашої компанії, то ви можете бути впевненими в тому, що ваш майбутній ресурс буде максимально функціональним, зручним у використанні та зможе витримувати значні навантаження.

Як вам стаття?
4.7
Проголосувало: 3
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.