Індивідуальна розробка сайтів

ЖОДНОГО WORDPRESS, OPENCART ТА ІНШИХ CMS! ЛИШЕ ІНДИВІДУАЛЬНІ РІШЕННЯ, З ГАРАНТІЄЮ
Індивідуальна розробка сайтів
bg image

Розробка сайту під завдання бізнесу

Сьогодні бізнес не може існувати поза цифровим простором. Розробка сайту для бізнесу вже давно не забаганка, а базова умова для його роботи. Робота з клієнтами онлайн вирішує масу найрізноманітніших проблем: від утримання їхнього інтересу до бренду та підвищення лояльності, до безпосередньо продажів та роботи з партнерами. Сайт надає бізнесу динамічність та гнучкість. Це можливість відповідати вимогам часу.

Інтернет магазин
01/
Ми створюємо магазини для eCommerce, які допомагають не лише продавати, а й завойовувати серця клієнтів. Зручний каталог, автоматизація оновлення цін та складських запасів, інтеграція з CRM для управління бізнесом, збір звітностей та архів роботи з клієнтами – це лише деякі переваги розробки.
Корпоративні сайти
02/
Не варто недооцінювати корпоративні сайти – це все ще найкращий інструмент презентації компанії в діджиталі. Покажіть свої продукти та послуги всьому світу, знаходите партнерів, взаємодійте з клієнтами в мережі та залучайте нову аудиторію. Про вас говоритимуть!
Інтернет портал
03/
Автоматизуйте рутинні робочі процеси, спростіть бізнес та дайте своїм співробітникам нові інструменти. Інтернет-портали допомагають налагодити комунікацію всередині компанії, з клієнтами і партнерами. Це можливість завойовувати нові сегменти ринку.
Каталог
04/
Ми створюємо сайти-каталоги для бізнесу, щоб ви могли в режимі реального часу оновлювати свій асортимент та представляти його аудиторії, актуалізувати ціни та складські запаси. Так, ваш бізнес отримає додатковий запас гнучкості.
Маркетплейси
05/
Знаходьте нових партнерів та клієнтів на універсальних цифрових торгових майданчиках. Маркетплейс відкриває нові можливості для бізнесу: можливість розширити географію, залучити нових клієнтів і побудувати омніканальний маркетинг.
Індивідуальне web- рішення
06/
Виділяйтесь серед конкурентів, завойовуйте серця клієнтів та персоналізуйте послуги через власну унікальну платформу. Створення сайтів для продажів під ключ допоможе бізнесу залишатися в тренді, зберігати лояльність і легко адаптуватися до будь-яких викликів.

Що ви отримуєте замовляючи розробку в WEZOM

Замовте безкоштовну консультацію – наші експерти підберуть найефективніше рішення

Індивідуальний підхід до кожного проєкту

Ми не прагнемо створювати шаблонні рішення, адже знаємо, що кожен наш клієнт має унікальний бізнес. Ми пропонуємо ефективні та сучасні рішення, детальний бізнес-план. Ми чітко визначаємо мету вже на етапі проєктування, що дає змогу створювати сайти з максимальною економією бюджету та часу.

Команда професійних розробників

Ми зібрали команду розробників, що має унікальний 20-річний досвід веб-розробки для бізнесу. Фахівці WEZOM постійно вдосконалюють свої знання та навички, шукають нові технології. Це дає змогу креативно вирішувати всі завдання зі створення сайту, пропонувати цікаві, оригінальні рішення.

Креативний та унікальний дизайн

Ми пропонуємо стильний та унікальний дизайн, який притягуватиме клієнтів. Актуальні тренди UX, зручність, сучасна адаптивна верстка, якісний візуал, дотримання вашого унікального корпоративного стилю - це все складові успіху проєкту.

Використання передових технологій web-розробки

Послуга створення сайту від WEZOM - це надання передових технологій web-розробки для вашого бізнесу. Ми обираємо для розробки актуальні фреймворки та бібліотеки: Laravel, ReactJS, Vue - все, що допоможе зробити ваш сайт стильним, динамічним, надійним і зручним у використанні.

Повний супровід

Ми пропонуємо не тільки розробку, а й повний супровід сайту після релізу, технічну підтримку. Зокрема: просування вебсайту на перші сторінки видачі пошукових систем, моніторинг роботи сайту, профілактика збоїв і швидке усунення проблем, послуги з масштабування сайту.

Просування бізнесу

Наша місія - допомагати бізнесам діджиталізуватися і розвиватися онлайн. Для цього використовуємо різні інструменти та методи: розробка сайту, яка може бути ефективним інструментом продажу товару та послуг; SEO-оптимізація сайту, завдання потрапити на перші сторінки видачі за різними запитами.

Етапи розробки та створення сайтів під ключ


01/

Вивчення ніші, стратегія розвитку

Створення сайтів з нуля до повного запуску починається з маркетингового дослідження. Його завдання - зібрати всю інформацію щодо:

  • Цільової аудиторії – вік, стать, професія тощо. Соціальне дослідження дозволяє зрозуміти вподобання та потреби клієнтів, на яких орієнтований сайт.
  • Попиту на продукт – якщо бізнес-ідея нікому не цікава, ліпше звернути увагу на інший, перспективніший напрямок.
  • Конкурентів, що досягли успіху у вашій ніші – ретельний аналіз сайтів з топу видачі дозволить зрозуміти їх переваги, недоліки та причини успіху. Корисно проаналізувати помилки конкурентів, аби їх не повторювати.

Отримана інформація дозволить розробити стратегію розвитку, що зробить сайт популярним завдяки унікальній, актуальній пропозиції, якісному сервісу.

Вивчення ніші, стратегія розвитку

02/

Прототипування сайту

Прототипування – це фундаментальний етап створення сайту, під час якого розробляється попередній дизайн, чернетка софту. Дизайнер працює над макетом, узгоджуючи його з замовником. Це може бути:

  • ескіз – інтерфейс, створений у графічному редакторі, що дозволяє оцінити лише зовнішній вигляд сторінки;
  • інтерактивний, клікабельний, багатосторінковий макет, що дає змогу з’ясувати зручність переходів по сайту.

Прототип дозволяє оцінити зовнішній вигляд сайту, його ідею, структуру, привабливість, розрахувати бюджет й терміни виконання. Щоб замовник був задоволений, іноді може знадобитися розробити декілька варіантів дизайну майбутнього сайту.

Прототипування сайту

03/

Розробка UI/UX дизайну

Розробка UI/UX передбачає детальне опрацювання дизайну користувацького інтерфейсу на основі узгодженого макета. Складається вона з 2 частин:

  • UX – розробка навігації, функцій сайту, завдяки яким користувач зможе швидко й легко виконувати цільові дії.
  • UI – робота над зовнішнім виглядом інтерфейсу: кольори, шрифти, оформлення кнопок, колонок, анімація тощо.

Працюючи над проектом, спеціаліст має зробити інтерфейс зрозумілим на інтуїтивному рівні. Меню та інші елементи мають однаково спрацьовувати на кожній сторінці. Сайт повинен швидко реагувати на усі дії користувача, показувати актуальний статус (наприклад., чи пройшла оплата, чи взяте замовлення в обробку, завершення процесу тощо).

Розробка UI/UX дизайну

04/

FrontEnd розробка

Завдання FrontEnd – «оживити» макет, створений під час створення UI/UX дизайну. Фронтенд-розробник створює код, завдяки якому намальований інтерфейс перетворюється на сторінку, з якою зможе взаємодіяти користувач.

Аби досягти потрібного результату, фронтенд-розробник використовує:

  • HTML – для структурування вебсторінки. Програміст прописує теги, що дозволяють браузеру зрозуміти, як її елементи мають відображатись.
  • CSS – для створення зовнішнього вигляду, стилю сторінки.
  • JavaScript – робить сторінку динамічною, дозволяє користувачеві взаємодіяти з інтерфейсом: клацнути на кнопку, ввести у пошуковик потрібні дані, перейти на потрібну сторінку тощо.

Іншими словами, від якості роботи фронтенд-розробника залежить, наскільки зручно юзеру буде користуватись вебсайтом.

FrontEnd розробка

05/

Backend-розробка

Backend-розробка – це робота над внутрішньою частиною сайту, що складається з таких частин:

  • сервер, де знаходяться елементи, від яких залежить робота вебсайту;
  • база даних – звідти користувач отримує відповідь на свої запити;
  • проміжне ПЗ – відповідає за рух запитів від сервера до користувача та назад;
  • API – програмні інтерфейси, що з’єднують між собою сервер, сайт в браузері, базу даних тощо.

Завдання програміста, що пише Backend – створити бізнес-логіку, архітектуру, код вебсайту так, що користувач зможе легко й без проблем взаємодіяти з сервером.

Backend-розробка

06/

Під’єднання сервісів

Розробка сайту часто потребує під’єднання сторонніх сервісів, зокрема:

  • платіжні системи;
  • веб-аналітика;
  • соцмережі;
  • сервіси зворотного зв’язку;
  • опитування;
  • календар;
  • картографія;
  • онлайн-запис й бронювання квитків;
  • форми для збирання даних тощо.

Більшість таких елементів інтегруються у сайти та додатки за допомогою API, які надаються розробниками сервісів. Та іноді інтеграцію якогось функціоналу доводиться реалізовувати кастомно.

Під’єднання сервісів

07/

Тестування сайту

Аби платформа була якісною, треба ретельно оцінювати та тестувати її за підсумками кожного етапу створення сайту на замовлення. Перевірка дозволяє оцінити:

  • чи були дотримані вимоги до створення та розробки сайту;
  • зручність та привабливість софту для користувача;
  • наскільки добре працюють різні функції сайту, інтегровані сервіси, чи спрацьовують переходи за посиланнями;
  • чи можна відкрити вебсайт з браузерів різних ОС;
  • як виглядає портал на різних пристроях та діагоналях дисплеїв;
  • наскільки платформа захищена від кібератак та витоку даних;
  • наскільки швидко сайт працює.

Зазвичай контроль якості здійснюється на кожному етапі розробки, а перед релізом проводиться комплексне регресійне тестування.

Тестування сайту

08/

Реліз сайту й підтримка

Наступний етап після тестування – реліз. Фахівці переносять усі дані на сервер клієнта. За потреби замовник чи працівники його компанії проходять спеціальне навчання.

Робота над проектом на цьому не завершується, починається гарантійний етап, на якому команда ретельно стежить за продуктом та у разі необхідності усуває помилки і технічні проблеми. Крім того, робота над функціоналом та подальшим розвитком сайту часто продовжується й після релізу.

Реліз сайту й підтримка

Давайте поговоримо про розробку вашого сайту
Звертайтеся до нас за безкоштовною консультацією, це можливість обговорити свої ідеї з експертами з діджиталізації. Залиште свій номер, ми передзвонимо!
Discuss project

Переваги індивідуальної розробки сайту

Якщо ви вирішили замовити розробку сайту, то рекомендуємо обрати саме індивідуальну розробку. Такий підхід має вагомі переваги, що нададуть вашому бізнесу більше можливостей для досягнення найкращих результатів. Розглянемо переваги індивідуальної розробки:

Гнучкість у реалізації рішень. Індивідуальна розробка сайтів в Україні дозволяє вам реалізовувати будь-який необхідний функціонал. Таким чином, ви можете додавати саме той функціонал, який вам потрібен, а не обмежуватися тим, що пропонує готова CMS.

Реалізація унікального дизайну. Візуальна частина вашого сайту відіграє важливу роль у користувацькому досвіді. Через дизайн, клієнти можуть віддати перевагу вашому сайту, ніж конкурентам. Тож, ви можете замовити сайт з індивідуальною розробкою, де будуть реалізовані будь-які тонкощі дизайну.

Тільки необхідний функціонал. Тільки те, що потрібно вам, без зайвих непотрібних функцій. Розробка сайтів на готових CMS може включати зайвий функціонал, який вам не потрібен. Таким чином, розробивши індивідуальний сайт, ви використовуєте його можливості на всі 100%, оскільки маєте лише необхідні функції.

Безпека. Кожен індивідуальний сайт буде новим для кіберзлочинців, на відміну від готових CMS, які їм вже добре відомі. При розробці також можна вживати додаткові заходи безпеки, що зменшать вразливість сайту перед кібератаками.

Оптимізація сайту. Показники швидкості сайту дуже важливі для пошукових систем, таких як Google. Тому, щоб займати лідируючі позиції у результатах пошуку, необхідно мати високу швидкість. Часто при оптимізації сайту виникає проблема, коли готові CMS не дозволяють покращувати швидкість після певних показників. Індивідуально розроблений сайт може бути оптимізований для максимальної швидкості завантаження.

Відгуки клієнтів

Kseniia Lyskina
CEO&Owner
Розробка кастомізованого інтернет-магазину з інтеграцією платіжної системи, служби доставки, CRM-системи, обліку та аналітики товарів. Завдяки допомозі WEZOM відвідуваність сайту зросла втричі, а коефіцієнт конверсії збільшився з 0,9% до 2,4%. Кількість постійних клієнтів також зросла на 30%, а середній чек збільшився на 15%. Команда завершила проект вчасно і надала унікальну структуру, дизайн і функціональність сайту.
Читати повністю
Igor Volikov
Technical Director, Network of service stations Dalnoboy
Нашою метою було - створення застосунку, який дозволив би користувачам збирати й аналізувати дані про продуктивність своїх продуктів і продуктів конкурентів. Завдяки зусиллям команди WEZOM у компанії збільшилася швидкість і точність обробки даних, скоротився робочий час. Ми завершуємо проєкти в строк і використовуємо сучасний підхід до співпраці.
Читати повністю
Вадим Тарасенко
Глава відділу з диджитал маркетингу, RIEL
Після запуску сайту відсоток проектних відмов став на 17,4% менше, а трафік на сайт та продажі кардинально збільшилися на 65% та 30% відповідно. Сам проект складався з кількох частин: розробка корпоративного сайту, створення каталогу проектів, розробка адміністраторської панелі управління та реалізація конструктора для сайтів ЖК. Комунікація та якість роботи з командою з 6 спеціалістів були на висоті протягом усіх етапів роботи.
Читати повністю
Тарас Дундяк
Директор, Ambikom LTD
Ми оперуємо мережею готелів та лижних курортів у західній Україні. Нам був потрібен сучасний сайт із функціоналом резервації послуг та адміністративна панель для працівників. Wezom займалися всіма елементами розробки, починаючи від прототипів та дизайну, і закінчуючи запуском та підтримкою. Усі етапи робіт було виконано якісно й у терміни. Комунікація та ПМ були на висоті. Була зустріч на самому початку, де команда обговорила всі деталі та нюанси, і після, процес розробки йшов гладко і без надмірної залученості з нашого боку.
Читати повністю
Ольга Саннікова
Менеджер з маркетингу, Agrimatco
Наші стейкхолдери дуже задоволені дизайном сайту і тим, що він приваблює велику кількість відвідувачів. Хочу також відзначити те, наскільки швидко і вміло команда адаптувалася під наші процеси та вимоги. Менеджер, який з нами працював, справлявся з усіма завданнями, а в моментах, де у нас були питання, відповідав на все швидко і ясно. Дуже приємно працювати з такими фахівцями.
Читати повністю
Andrii Svyrydov
Co-founder & CEO, Corpsoft.io
Наша співпраця з WEZOM щодо розробки інтерактивної навчальної платформи для Corpsoft.io була виключно позитивною. З самого початку WEZOM продемонстрував глибоке розуміння наших вимог і цілей проекту. Їхня команда активно пропонувала інноваційні рішення та забезпечувала відповідність платформи нашим потребам у цікавій та ефективній онлайн-освіті. Протягом усього процесу розробки спілкування з WEZOM було чітким і прозорим. Вони регулярно інформували про прогрес, оперативно вирішували будь-які проблеми чи занепокоєння та шукали відгуків, щоб забезпечити узгодженість із нашим баченням. Проект було завершено в узгоджені терміни та бюджет, демонструючи прагнення WEZOM досягати результатів.
Читати повністю
Анатолій Костенко
Глава IT відділу, Компанії
Задоволений результатами розробки сайту. WEZOM доставили шикарний продукт з адаптацією під мобільні пристрої та зробили все якісно, ​​вчасно та з максимальним професіоналізмом. Команда провела SEO аналіз та вивчила ринок нашого бізнесу. На підставі цих даних було спроектовано та розроблено сайт. Також хочу відзначити відмінну комунікацію та постійну залученість команди до проекту.
Читати повністю
Олена Семеген
Спеціаліст з Digital сервісів, Delivery Group
WEZOM розробляють для нас мобільний додаток з адаптацією під iOS та Android. Ми вже запустили бета-версію і наші клієнти дуже добре відгукуються про продукт. Хочу відзначити гнучкість та якість нашої комунікації. Щотижня ми проводимо зустрічі, де продуктивно обговорюємо всі деталі розробки та виконану роботу.
Читати повністю
Пітер Сачсе
Кантрі-менеджер, John Deere
Ми вибрали WEZOM серед інших компаній, тому що вони надали прототипи майбутніх систем, і ми чітко розуміли, як виглядатиме готовий продукт. Робота з командою велася над кількома проектами, включаючи розробку CRM з адаптацією під десктоп та мобільні версії, а також створення лінійки серверних програм, які доступні на iOS, Android та онлайн. Ми дуже задоволені результатами та гнучкістю роботи всієї команди. Все працює ідеально.
Читати повністю
Julia Nepyipyvo
Marketing Manager, Incode Group
Incode-Group раді рекомендувати WEZOM за їхні виняткові послуги. Розробка системи управління персоналом для нашої компанії виявилася перетворюючою, революціонізувала нашу діяльність та оптимізувала ефективність на всіх рівнях. Постійне надання WEZOM високоякісної роботи зробило їх невід'ємною частиною нашої команди. Їхні знання у розробці програмного забезпечення та дизайні користувацького досвіду відіграли ключову роль у покращенні функціональності та користувацького досвіду нашого проекту. Ми щиро вдячні за внесок WEZOM та високо рекомендуємо їхні послуги.
Читати повністю
Володимир Аузяк
співзасновник, EndorPhone
WEZOM працював над реновацією нашого старого сайту та переробкою його UX/UI складової. Всі, хто бачили наш новий сайт були в захваті. Команда чудово впоралася з нашими вимогами та доставила багатофункціональний сайт із шикарним дизайном. Не можу не відзначити компетентність команди та ПМів Олени та Максима, які з півслова розуміли, що нам потрібно.
Читати повністю
відповідаємо на найпоширеніші питання

ЧАСТІ ПИТАННЯ

відповідаємо на найпоширеніші питання
faq
01.
Як відбувається розробка сайту❓
Розробка сайту під ключ – це комплексна робота, яка починається з опрацювання ідеї та концепції, рухається до релізу сайту та його подальшої підтримки. Команда проводить дослідження ринку, продумує структуру та функції сайту, презентує прототипи дизайну. Лише потім слідує технічний етап - програмісти пишуть фронтенд і бекенд. Під час розробки сайту проводиться тестування, перевіряється рівень безпеки та навантаження. Потім платформа налаштовується та отримує всі необхідні інтеграції, сайт виходить у реліз.

02.
Скільки коштує створення сайту❓
У світі розробки неможливо одразу відповісти на питання щодо вартості. Що потрібно розробити? Сайт-візитку? Корпоративний портал? А може велику платформу чи маркетплейс, чи корпоративний сайт з інтеграціями для внутрішньої роботи компанії? Вартість розробки сайту залежить від багатьох факторів. Тип продукту, складність реалізації, який стек технологій використовуватиметься. Ціна розробки сайту залежить від кількості команди розробників та їхнього досвіду. У середньому, розробка починається від 8000$, але для кожного проекту необхідні індивідуальні розрахунки.

03.
Скільки часу триває розробка сайту❓
Як і у випадку вартості час розробки сайту під ключ визначається індивідуально. Все залежить від складності проекту, функціоналу, дизайну. Можна заощадити час, відмовившись від прототипування, але надалі це може зіграти з проектом злий жарт. Найкраща стратегія – терпіння, розмірена робота над кожним етапом. В середньому на розробку індивідуального продукту йде від 3-4 місяців, онлайн-магазин можна зібрати за 2-3 місяці, а на великий портал потрібно від 8 місяців роботи. При цьому MVP можна випустити в реліз набагато раніше, поступово покращуючи та доповнюючи продукт. Це не каже про те, що якщо вам потрібний інтернет-магазин, то ви отримаєте його через рік. Все залежить від пріоритетів та планування.

Трансформуємо ваш бізнес!
Отримайте детальну та зрозумілу комерційну пропозицію
Трансформуємо
ваш бізнес!
Прикріпити файл
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
м. Київ, вул. Андрія Верхогляда, 2а, оф. 440 (секція 2, поверх 23)
0 800 755 007
Безкоштовно по Україні
@Написати
Пишіть, домовимось!
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.