Розкрутка сайту ресторану в інтернеті

Розкрутка сайту ресторану в інтернеті
bg image

ІНВЕСТИЦІЯ У СВІЙ БІЗНЕС

Замовте безкоштовну консультацію – наші експерти підберуть найефективніше рішення

Візитна картка будь-якого ресторану – його кухня, саме від неї залежить, чи заклад стане популярним. Але щоб відвідувачі отримали можливість оцінити ваші страви, слід привернути їхню увагу. Найкраще для цього підійде всесвітня мережа. Просування сайту ресторану – це спосіб не лише збільшити кількість відвідувачів, завдяки їй ви можете у кілька разів розширити власну базу клієнтів.

image

ОСОБЛИВОСТІ РОЗКРУЧУВАННЯ САЙТУ РЕСТОРАНУ В ІНТЕРНЕТІ

Розкрутка сайту ресторану має свої відмінні риси. Важливо розуміти, що клієнт переходить на ресурс не лише висловити захоплення через асортимент страв та їх подачу. Йому насамперед важлива інформація:

  • що є у меню;
  • яка вартість конкретних страв;
  • чи можливе доставляння додому.

Тому слід приділити особливу увагу зручній навігації. Важливо, щоб структура ресурсу була простою та інтуїтивно зрозумілою. Не слід використовувати надто складні системи класифікації страв. Найважливішу інформацію (контактні дані, розцінки) слід розміщувати на видному місці сторінок та регулярно актуалізувати.

Давайте поговоримо про ваш проєкт
Звертайтеся до нас за безкоштовною консультацією, це можливість обговорити свої ідеї з експертами з діджиталізації. Залиште свій номер, ми передзвонимо!
Discuss project

Етапи просування ресторанного сайту

Просування сайтів ресторанів не завжди відбувається за одним і тим самим сценарієм. Кожен заклад розрахований на різну аудиторію, розташований у різних регіонах та має власне унікальне меню, позиціювання бренду та конкурентні переваги. Тому ми можемо лише схематично описати кожен з етапів просування цього виду веб-ресурсів.

  1. Постановка цілей. Насамперед необхідно визначити, який саме результат потрібен замовнику, на що робити пріоритет у процесі просування тощо. На перший погляд, може здатися, що у будь-якого сайту єдина проста мета – залучати більше клієнтів. Насправді ж подібне формулювання занадто абстрактне й нічим не прив'язане до точних показників, до того ж не пояснює, який саме сегмент інтернет-користувачів власник сайту хоче залучити до свого ресторану.
  2. Дослідження. Далі виконується збирання даних про цільових користувачів та прямих конкурентів у вашій ніші. Крім цього аналітики часто вивчають позитивний досвід міжнародних брендів у ресторанному бізнесі, щоб запозичити найрезультативніші інструменти для просування.
  3. Формування стратегії. Стратегія просування – це покроковий план з досягнення бізнес-цілей. Кожен з етапів плану прив'язаний до певних строків. Маркетингова стратегія може змінюватися фахівцем у процесі реалізації, підлаштовуючись під зовнішні чинники ринку, проте її кістяк формується ще до початку робіт з просування.
  4. Розширення СЯ. Насамперед фахівці збирають усі запити користувачів пошукових систем, які можуть залучити до вас цільовий трафік. Їх групують та розподіляють сайтом, створюючи нові посадкові сторінки під кожну групу запитів.
  5. Технічні доопрацювання. Однією з найпоширеніших причин низьких позицій є технічні помилки на сайті. Наприклад, через помилку в robot.txt весь сайт або деякі його сторінки можуть бути закриті від індексації. Існують й менш значні недоробки, які все ж знижують позиції. Фахівці на цьому етапі виконують повний технічний аудит та усувають будь-які виявлені помилки.
  6. Оптимізація вмісту. Контент – одна з найважливіших складових просування. Саме контент визначає, чи сподобається сайт користувачам. Тому слід робити його не лише зрозумілим та цікавим, а й оптимізувати під пошукові системи, а саме: перевіряти на унікальність, вставляти ключові слова без переспаму, позбавлятися зайвої «води» та інше.
  7. Активність у соцмережах. Клієнти можуть приходити на сайт не лише з пошуку. Популярні соцмережі на кшталт Facebook, Instagram також можуть принести користь ресторану, якщо підтримувати там активність (вести обліковий запис або паблік, проводити розіграші та інше). Крім того, переходи на сайт з соцмереж дають бонус для SEO.
  8. Зовнішня оптимізація. Це безперервний процес, який варто розпочинати одразу після розробки. Фахівці отримують зворотні посилання на сайт ресторану з відвідуваних блогів чи ЗМІ. Таким чином, можна не лише залучити цільовий трафік, але й підвищити PageRank, який впливає на ранжування.
відповідаємо на найпоширеніші питання

Часті питання

відповідаємо на найпоширеніші питання
faq
01.
Як формується ціна просування сайтів ресторанів?

Ціну просування сайтів ресторанів неможливо визначити, доки ресурс не пройде комплексну перевірку. На вартість просування впливають наступні фактори:

  • масштаб ресурсу;
  • рівень конкуренції;
  • технічний стан сайту;
  • він домену.

Крім оплати послуг фахівців, бюджет на просування включає також витрати на лінкбілдинг, роботу сервісів аналітики та написання текстів. Щоб розрахувати вартість просування вашого сайту, ви можете зв'язатися з нашими фахівцями у будь-який зручний спосіб: телефоном, поштою, у соцмережах або залишивши заявку на зворотний дзвінок.


02.
Яким буде результат просування?
Звичайно, результат будь-якого просування, особливо розкрутка сайту ресторану, - підвищення прибутковості закладу. Ключові показники - зростання кількості клієнтів і середнього чека, а також зниження витрат на маркетинг.

03.
Чому варто замовити просування сайту ресторану в WEZOM
Ми оцінюємо ефективність просування сайту ресторану вимірюваними величинами, а тому ви завжди зможете визначити, наскільки вигіднішим для бізнесу став ваш ресурс. Якщо ви хочете замовити розкрутку власного сайту, наші фахівці зможуть вам допомогти.

Трансформуємо ваш бізнес!
Отримайте детальну та зрозумілу комерційну пропозицію
Трансформуємо
ваш бізнес!
Прикріпити файл
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
м. Київ, вул. Андрія Верхогляда, 2а, оф. 440 (секція 2, поверх 23)
0 800 755 007
Безкоштовно по Україні
@Написати
Пишіть, домовимось!
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.