Послуги розробки IoT рішень

Створення та впровадження найкращих IoT рішень для бізнесу
Послуги розробки IoT рішень
bg image

Наша індивідуальна IoT розробка

Технології Інтернету речей стирають кордони між онлайном та фізичними процесами бізнесу. Наші фахівці готові надавати послуги IoT за низкою напрямків:

01/
Консалтинг IoT
Команда експертів допоможе бізнесу визначити його ключові потреби, вимоги та цілі використання технологій Інтернету речей. Це дозволяє побудувати оптимальну стратегію впровадження IoT, обрати найкращі технології та платформи з огляду на завдання бізнесу та доступні ресурси.
02/
Проєктування інфраструктури IoT
Фахівці створюють архітектури застосування рішень IoT у підприємстві, з урахуванням усіх вимог і аспектів безпеки, надійності, масштабованості, інтеграції з обладнанням та ПЗ. Команда готова запропонувати оптимальні пристрої, сенсори, мережі, хмарні платформи та інші компоненти IoT-інфраструктури.
03/
Розробка додатків IoT
Створення мобільних, веб- та десктопних додатків для управління інфраструктурою Інтернету речей. Розробка IoT продуктів охоплює етапи проєктування, прототипування, програмування, тестування та релізу готового продукту. В результаті бізнес отримує додаток для управління IoT-пристроями. Воно може застосовуватись для збору, аналізу та візуалізації даних, взаємодії з іншими користувачами тощо.
04/
Підтримка платформ IoT
Команда фахівців надає технічну підтримку та обслуговування IoT-системи, забезпечує її стабільну роботу, оновлення, розв'язання проблем, захист від загроз та кібератак. За необхідності розробники готують новий функціонал та модулі системи, здійснюють її масштабування та розвиток.
05/
Розробка систем розумних речей
Створення ПЗ та рішень для гаджетів майбутнього, таких як смарт-годинники, окуляри, одяг, аксесуари тощо. Такі гаджети інтегруються в єдину екосистему зі смартфоном користувача, синхронізуються з різноманітними онлайн-сервісами і надають безліч можливостей: від розваг у доповненій реальності, до моніторингу стану безпеки та здоров’я носія.
06/
Розробка систем розумного дому
Можливості створення платформ взаємодії з компонентами смарт-будинку, такими як системи освітлення, кліматичного контролю, опалення, вентиляції, сигналізації тощо. Розробка продуктів інтернету речей для нерухомості дозволяє контролювати та моніторити об’єкт з будь-якої точки земної кулі, несе у звичний нам побут новий рівень комфорту та безпеки.
image

Розробляємо IoT рішення для ключових сфер

IoT розробка застосовується у багатьох бізнес-сегментах.  Надалі можливості лише розширюватимуться.

Частина індустрій, де застосовується розробка IoT рішень: 

Ритейл. Каси самообслуговування, доповнена реальність у магазинах, камери для визначення потрібних товарів.
Логістика. Відстеження автомобілів, датчики контролю витрат палива, дані про завантаження машини.
Промисловість. Платформа IoT створює автоматичні комплекси, що повністю контролюють виробництво.
Енергетика. Системи безпеки та контролю роботи енергетичного обладнання, підвищення ефективності роботи та оптимізація дій.
Фінанси та Банкінг. Розпізнавання осіб, запобігання шахрайським операціям, впровадження персональних пропозицій на основі зібраних даних.
Охорона здоров'я. Датчики контролюють стан здоров'я, збирають дані про самопочуття, допомагають запобігати серйозним проблемам.

Переваги розробки IoT рішень для бізнесу

Замовте безкоштовну консультацію – наші експерти підберуть найефективніше рішення

Підвищення продуктивності

Розробка IoT рішень допомагає значно підвищити продуктивність у секторі бізнесу. Система визначає проблеми, методи вирішення, збирає дані та формує рекомендації щодо оптимізації та покращення продуктивності. Здатна автоматично підвищувати ефективність.

Ефективне управління операціями

Автоматизація за допомогою IoT платформи дозволяє набагато ефективніше керувати операціями та виробничими процесами. Причому впровадження Інтернету речей спрощує взаємодію систем, застосовується у багатьох сферах та мінімізує помилки у робочих процесах.

Скорочення тимчасових витрат та збільшення доходів

IoT платформа дозволяє скоротити часові витрати на обслуговування бізнесу шляхом своєчасного виявлення помилок та пропозиції методів їх виправлення. За рахунок цього знижуються витрати на утримання та управління компанії, а прибутковість зростає завдяки раціоналізації дій.

Поліпшення обслуговування та утримання клієнтів

Завдяки збору даних розробка IoT рішень дозволяє зрозуміти, що саме потрібно клієнту і як йому надати. Якість обслуговування покращується, підвищується лояльність та зацікавленість клієнта за рахунок диджиталізації та інтерактивності, що веде до зростання кількості клієнтів.

Етапи IoT розробки


01/

Збір вимог

Фахівці проводять аналітику, щоб зрозуміти завдання та стратегію створення IoT платформи. Складаються звіти, формується план впровадження та розробки.
Збір вимог

02/

Підбір та програмування пристроїв

Підбираються пристрої, необхідні для реалізації задуманих завдань. Проводиться налаштування, перевіряється працездатність пристроїв.
Підбір та програмування пристроїв

03/

Інтеграція з мережею та шлюзами

Проводиться підключення пристроїв до мережі, з цього моменту розпочинається технічна розробка IoT рішень. Налаштовуються пристрої, підключаються до мережі, перевіряється їх функціональність та можливості.
Інтеграція з мережею та шлюзами

04/

Інтеграція з хмарними платформами

Інтегруються хмарні платформи для безпечного зберігання даних. Створюються протоколи резервного копіювання, налаштовується захист даних.
Інтеграція з хмарними платформами

05/

Аналітика із застосуванням AI та ML

Проводиться аналітика із застосуванням штучного інтелекту та машинного навчання. Імітується діяльність систем, проводиться тестування та перевіряється якість збору даних.
Аналітика із застосуванням AI та ML

06/

Дизайн та розробка веб- та/або мобільного інтерфейсу

Створюється оболонка інтерфейсу для зручного використання даних. Дизайнери роблять якісний інтерфейс, що дозволяє отримувати дані з IoT платформи.
Дизайн та розробка веб- та/або мобільного інтерфейсу

Давайте поговоримо про ваш проєкт
Звертайтеся до нас за безкоштовною консультацією, це можливість обговорити свої ідеї з експертами з діджиталізації. Залиште свій номер, ми передзвонимо!
Discuss project

Наші переваги в розробці IoT рішень

Чому варто обрати команду WEZOM для розробки IoT рішень? У нас є низка переваг, що дозволяють досягати успіху та гарантують нашим клієнтам результат:

Розуміння потреб бізнесу

Ми вже понад 20 років розробляємо IT-продукти для корпоративних клієнтів зі сфер виробництва, логістики, ритейлу, eCommerce тощо. За цей час ми не лише опанували технології розробки, але й здобули глибоке розуміння процесів та потреб бізнесу у реальному секторі економіки. Це завжди працює на користь проєкту.

Досвід створення платформ Інтернету речей

Наша команда має реальний досвід побудови IoT-інфраструктури у виробництві, логістиці, індустрії HoReCa, управлінні смарт-гаджетами тощо. Наша розробка рішень для інтернету речей – це побудова комплексної платформи IoT під усі унікальні вимоги та потреби бізнесу.

Націленість на результат

Ми працюємо з клієнтами, яких не задовольняють шаблонні та пакетні рішення. Тож основою нашого формату розробки є індивідуальний підхід і націленість на практичні результати. Команда проєкту ретельно вивчає ключові потреби бізнесу клієнта, аби запропонувати йому оригінальні ідеї й оптимальні технології для IoT розробки на замовлення.

Гарантія якості та безпека

Наші рішення відповідають найкращим світовим стандартам захисту даних (ISO 27001, NIST СSF, GDPR) та проходять через ретельне багатоетапне тестування до релізу. Крім того, наша команда готова миттєво усунути будь-які можливі проблеми з продуктом протягом гарантійного періоду й надавати будь-яку пострелізну підтримку.

Відгуки клієнтів

Олена Семеген
Спеціаліст з Digital сервісів, Delivery Group
WEZOM розробляють для нас мобільний додаток з адаптацією під iOS та Android. Ми вже запустили бета-версію і наші клієнти дуже добре відгукуються про продукт. Хочу відзначити гнучкість та якість нашої комунікації. Щотижня ми проводимо зустрічі, де продуктивно обговорюємо всі деталі розробки та виконану роботу.
Читати повністю
Serhii Mohyla
Project Manager, ARMA MOTORS
WEZOM розробив мобільний додаток для автосалону. Додаток, який дозволяє користувачам записуватись на технічне обслуговування, отримувати консультації, переглядати історію обслуговування свого автомобіля та координувати зустрічі. Додаток значно зменшив кількість дзвінків, які ми отримували, щоб записатися на обслуговування; 17% запитів на автосервіс здійснюються через додаток. WEZOM дотримувався всіх дедлайнів, добре реагував на потреби та пропонував покращення рішень. Їх проактивна комунікація виділяється.
Читати повністю
Igor Volikov
Technical Director, Network of service stations Dalnoboy
Нашою метою було - створення застосунку, який дозволив би користувачам збирати й аналізувати дані про продуктивність своїх продуктів і продуктів конкурентів. Завдяки зусиллям команди WEZOM у компанії збільшилася швидкість і точність обробки даних, скоротився робочий час. Ми завершуємо проєкти в строк і використовуємо сучасний підхід до співпраці.
Читати повністю
Kseniia Lyskina
CEO&Owner
Розробка кастомізованого інтернет-магазину з інтеграцією платіжної системи, служби доставки, CRM-системи, обліку та аналітики товарів. Завдяки допомозі WEZOM відвідуваність сайту зросла втричі, а коефіцієнт конверсії збільшився з 0,9% до 2,4%. Кількість постійних клієнтів також зросла на 30%, а середній чек збільшився на 15%. Команда завершила проект вчасно і надала унікальну структуру, дизайн і функціональність сайту.
Читати повністю
Valeriy Fomenko
Консультант з програмного забезпечення та дизайну, Peiko
Робота з WEZOM над нашим проєктом розробки CRM була справді винятковим досвідом. З самого початку їхня команда продемонструвала високий рівень професіоналізму, досвіду та відданості справі. Вони знайшли час, щоб зрозуміти наші конкретні вимоги та цілі, і перевели їх у індивідуальне CRM-рішення, яке перевершило наші очікування. Протягом усього проєкту WEZOM підтримував прозорий зв’язок, регулярно оновлював інформацію та оперативно вирішував будь-які проблеми. Їхнє прагнення досягти високоякісних результатів було очевидним у кожному аспекті проєкту.
Читати повністю
Тарас Дундяк
Директор, Ambikom LTD
Ми оперуємо мережею готелів та лижних курортів у західній Україні. Нам був потрібен сучасний сайт із функціоналом резервації послуг та адміністративна панель для працівників. Wezom займалися всіма елементами розробки, починаючи від прототипів та дизайну, і закінчуючи запуском та підтримкою. Усі етапи робіт було виконано якісно й у терміни. Комунікація та ПМ були на висоті. Була зустріч на самому початку, де команда обговорила всі деталі та нюанси, і після, процес розробки йшов гладко і без надмірної залученості з нашого боку.
Читати повністю
Andrii Svyrydov
Co-founder & CEO, Corpsoft.io
Наша співпраця з WEZOM щодо розробки інтерактивної навчальної платформи для Corpsoft.io була виключно позитивною. З самого початку WEZOM продемонстрував глибоке розуміння наших вимог і цілей проекту. Їхня команда активно пропонувала інноваційні рішення та забезпечувала відповідність платформи нашим потребам у цікавій та ефективній онлайн-освіті. Протягом усього процесу розробки спілкування з WEZOM було чітким і прозорим. Вони регулярно інформували про прогрес, оперативно вирішували будь-які проблеми чи занепокоєння та шукали відгуків, щоб забезпечити узгодженість із нашим баченням. Проект було завершено в узгоджені терміни та бюджет, демонструючи прагнення WEZOM досягати результатів.
Читати повністю
Володимир Аузяк
співзасновник, EndorPhone
WEZOM працював над реновацією нашого старого сайту та переробкою його UX/UI складової. Всі, хто бачили наш новий сайт були в захваті. Команда чудово впоралася з нашими вимогами та доставила багатофункціональний сайт із шикарним дизайном. Не можу не відзначити компетентність команди та ПМів Олени та Максима, які з півслова розуміли, що нам потрібно.
Читати повністю
Вадим Тарасенко
Глава відділу з диджитал маркетингу, RIEL
Після запуску сайту відсоток проектних відмов став на 17,4% менше, а трафік на сайт та продажі кардинально збільшилися на 65% та 30% відповідно. Сам проект складався з кількох частин: розробка корпоративного сайту, створення каталогу проектів, розробка адміністраторської панелі управління та реалізація конструктора для сайтів ЖК. Комунікація та якість роботи з командою з 6 спеціалістів були на висоті протягом усіх етапів роботи.
Читати повністю
Денис Майловський
Співзасновник, Suzie
Завдяки WEZOM наші продажі зросли на 65%, а конверсії збільшилися на 150%. Команда повністю розробила нам онлайн магазин із 1С та amoCRM інтеграціями. Діти провели аналіз ринку, зробили майнд мап з усіма функціями майбутнього майданчика та аргументували кожен елемент розробки. Все було прозоро та якісно.
Читати повністю
відповідаємо на найпоширеніші питання

Часті питання щодо IoT розробки

відповідаємо на найпоширеніші питання
faq
01.
Що таке IOT?
IoT – це технологія або явище, що має на увазі підключення пристрою до іншого пристрою, яке взаємодіє між собою без участі людини. Іншими словами, це платформа, що дозволяє збирати необхідні дані та на їх основі приймати рішення або передавати їх у структурованому вигляді. Дослівно перекладається як Інтернет речей. IoT - це не конкретний пристрій, а явище, що передбачає роботу аналітики та збирання великих даних, штучного інтелекту та машинного навчання. Наприклад, смарт-годинник оснащений IoT, він передає дані про фізичні показники. «Розумний дім» збирає показники лічильників, керує температурою у приміщенні, спираючись на отримані дані температури на вулиці тощо.

02.
Які рішення IOT ви створюєте?
Компанія Wezom займається розробкою IoT рішень на замовлення у будь-якій ніші бізнесу. Ми підбираємо необхідне обладнання, визначаємо завдання, проводимо налаштування, створюємо інтерфейс програми для керування даними. Ви можете приїхати до нас на консультацію та дізнатися докладніше, які рішення ми зможемо запропонувати для вашого бізнесу.

03.
Які компоненти потрібні для розробки продукту IOT?
Насамперед необхідне розуміння, які завдання виконуватиме платформа IoT. Далі підбирається обладнання, включаючи різні сенсори, датчики, мобільні пристрої та інші компоненти, які підключатимуться до єдиної мережі. Також знадобиться хмарна платформа для збирання та безпечного зберігання даних. Після цього створюється інтерфейс користувача, який дозволить візуалізувати зібрані дані в зручному форматі. Для підвищення роботи та впровадження машинного навчання потрібні інструменти аналітики та роботи з великими даними. Розробка IoT рішень на замовлення компанії Wezom комплексно вирішує ці завдання.

04.
Чи інтегрується штучний інтелект в IoT продукти?
Так, рішення на основі ШІ без перешкод інтегруються в платформи інтернету речей. Наприклад, розумний термостат може використовувати AI, щоб визначити оптимальну температуру для кожної кімнати в будинку – з урахуванням погоди, часу доби та особистих уподобань мешканців. Індивідуальна IoT розробка дозволяє поєднувати можливості ШІ та інтернету речей у будь-який спосіб.

05.
Як забезпечується безпека даних IoT пристроїв та зібраних даних?
Для цього розробники мають подбати про дотримання найкращих стандартів кіберзахисту, забезпечити безпечне шифрування, зберігання та обмін даними в IoT платформі, захистити авторизацію, передбачити надійну утилізацію застарілих даних, які не важливі для працездатності системи чи проведення операцій бізнесу.

06.
Скільки часу триває процес розробки та впровадження IoT продуктів?
Усе залежить від складності завдань та масштабів проєкту. IoT розробка у форматі невеликого MVP може бути побудована за декілька місяців, але на розробку масштабної інфраструктури інтернету речей може знадобитися щонайменше рік. Якщо ви хочете розуміти строки реалізації вашої унікальної ідеї, радимо обговорити її з нашими фахівцями.

07.
Чи є можливість масштабувати розроблені IoT рішення в майбутньому?
Така можливість є, якщо розробники передбачили можливості масштабування рішення на рівні архітектури. При використанні готових і пакетних платформ для IoT такі можливості не гарантуються. Тож найкращий спосіб забезпечити можливості масштабування системи – реалізувати її індивідуально.

Трансформуємо ваш бізнес!
Отримайте детальну та зрозумілу комерційну пропозицію
Трансформуємо
ваш бізнес!
Прикріпити файл
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
м. Київ, вул. Андрія Верхогляда, 2а, оф. 440 (секція 2, поверх 23)
0 800 755 007
Безкоштовно по Україні
@Написати
Пишіть, домовимось!
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.