Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
08.04.2022

Мобільний додаток для страхової компанії

Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
08.04.2022
08.04.2022
6336
0

Страхові компанії повинні чітко взаємодіяти зі своїми клієнтами, демонструвати умови роботи, контролювати процеси страхування та запобігати появі шахрайських операцій. Мобільні програми для страхових компаній спрощують взаємодію з клієнтом, розкривають можливості компанії та автоматизують багато завдань. Це інструмент для управління бізнес-процесами.

Мобільні послуги страхових компаній

Головне завдання програми для страхових компаній – надавати послуги клієнту за допомогою смартфона. Йому не потрібно їхати до офісу, проводити консультації з менеджером, з'ясовувати деталі. Усі організаційні процеси завжди будуть під рукою.

Клієнт отримує докладну інформацію, нагадування про продовження страховки, завжди знає, що робити у певних ситуаціях, оскільки у смартфоні є особистий помічник у вигляді програми для страхових компаній, яка підкаже послідовність дій. Це потужний інструмент, який є корисним для користувача та вигідним для бізнесу.

Переваги додатку для страхової компанії

переваги додатку для страхової компанії

Бізнес це приносить велику користь: автоматизація робочих процесів, зниження навантаження на менеджерів, оперативна перевірка даних, взаємозв'язок зі службами.

Безперечно, розробка додатків для страхових компаній має фінансову вигоду. Залучення нових клієнтів, утримання постійних, впровадження програм лояльності, збільшення середнього чека, продаж додаткових послуг. Усі ці можливості легко реалізувати за допомогою сучасних технологій.

Можливість купити страховий поліс онлайн, отримати детальну інформацію про страховку оцінить будь-який клієнт. Програма знімає заперечення і клієнт частіше готовий скористатися страховими послугами.

Мобільні програми для страхових компаній – це потужний інструмент просування послуг, залучення клієнтів та відбудови від конкурентів.

Функціонал мобільного додатку

функціонал мобільного додатку

  • Картка або особистий кабінет клієнта, де може отримати всю інформацію;
  • каталог послуг страхової компанії;
  • замовлення страхового полісу онлайн;
  • картка з розташуванням офісів компанії;
  • чат із консультантом або кнопка екстреного виклику агента;
  • інформаційний блок із корисними рекомендаціями, новинами компанії;
  • інструменти фото-відео галереї із можливістю завантажувати свої дані;
  • онлайн документообіг;
  • інструменти оплати;
  • інтеграція із сторонніми сервісами;
  • швидкого виклику екстрених служб.

Впровадити в програму можна абсолютно будь-яку функцію. Ми детально вивчаємо сферу вашого бізнесу та особливості компанії, та пропонуємо оптимальний набір інструментів для створення якісного застосування.

Рекомендуємо почитати
Створюємо мобільні програми з гарантією

Використовуйте всі переваги мобільних програм: автоматизуйте рутину, скорочуйте витрати. Наші експерти підберуть найкращі рішення безпосередньо для вашого бізнесу.

Отримати пропозицію

Приклади додатків для страхових компаній

  • Medishares . Це маркетплейс, де користувачі можуть проводити взаємне страхування у різних сферах діяльності. Смарт контракти забезпечують гарантію захисту даних та низьку ймовірність шахрайства.
  • Альфа Страхування Мобайл . Програма, що замінює гору документів. Заводьте страховий поліс, реєструйте і він завжди буде під рукою. Оповіщення нагадають про закінчення терміну дії, є дзвінок менеджеру, екстрений зв'язок із страховою компанією та інші інструменти.
  • ImpaCare . Додаток для медичного страхування, у якому ведеться карта пацієнта, збираються всі документи, історія хвороб. Зручний сервіс для тих, хто турбується про своє здоров'я та завжди страхує його.

Мобільні додатки для страхових компаній є додатковим інструментом продажу та допомагають просувати бізнес, легко взаємодіяти з клієнтами та надавати послуги якісніше. Ми розробимо для вас унікальну програму, яка буде виконувати поставлені завдання.

Етапи розробки програми страхування

етапи розробки додатку для страхування

  1. Аналітика . Спочатку ми обговорюємо проект, визначаємо завдання та цілі, після чого аналітики збирають усі дані. Важливо оцінити перспективи, вивчити конкурентів, сферу бізнесу, зрозуміти стратегію розвитку програми страхової компанії, вивчити потреби клієнтів. За підсумками цих даних складається план робіт.
  2. Прототип . Розробляється прототип, з якого можна зрозуміти, як проходитиме розробка додатків для страхових компаній, які функції будуть впроваджуватися, і як виглядатиме додаток у результаті.
  3. Дизайн . Спеціалісти створюють візуальну частину, а також розробляють інтерфейс. Важливо, щоб всі елементи були зрозумілими, доступними, а користувач інтуїтивно зміг зрозуміти, як користуватися страховими послугами через додаток.
  4. Розробка . Програмісти пишуть код та реалізують задуми дизайнерів. Працюють за чітким технічним завданням, підбирають оптимальний стек технологій.
  5. Тест та запуск . Після розробки проводиться тестування, якщо є проблеми, відразу усуваються, якщо все добре, мобільний додаток запускається. Ми допомагаємо вивантажити його на платформи, навчаємо співробітників користуватися ним та доводимо до повного запуску.

Наша мета – зробити ефективний сервіс для страхової компанії, який приноситиме користь клієнтам та вигоду бізнесу.

Рекомендуємо почитати
Скільки коштує розробка мобільних додатків

На вартість розробки мобільного додатка впливають різні фактори, про які не завжди знають замовники.

Докладніше

Розробка додатків для страхових компаній у Wezom

У компанії Wezom працюють досвідчені спеціалісти. Злагоджена система взаємодії дозволяє робити мобільні програми для страхових компаній швидко і ефективно. Кожен фахівець знає, що треба робити. Багато хто може працювати паралельно, прискорюючи розробку. Звертаючись до нас, ви отримуєте:

  • гарантійну технічну підтримку;
  • навчання співробітників страхової компанії користуватись інтерфейсом;
  • повну звітність, жодних прихованих чи таємних платежів, відкритість у роботі;
  • реалізацію проектів будь-якої складності; впровадження сучасних технологій;
  • розробку інтерфейсу, який буде актуальним довгий час;
  • комплексний підхід до розв'язання задач.

Висновки

Розробка додатків для страхових компаній є важливим кроком у масштабуванні бізнесу та взаємодії між компанією та клієнтом. Сфера конкурентна, вузькоспеціалізована, тому впровадження сучасних технологій дозволить збільшити можливості, залучити більше нових клієнтів та спростити їхню взаємодію з компанією. Зателефонуйте нам у Wezom та отримайте детальну консультацію, як впровадити мобільні програми для страхових компаній у бізнес.

FAQ

Навіщо страхової компанії мобільний додаток?

Це інструмент додаткових продажів та залучення нових клієнтів. Збільшення середнього чека, продаж додаткових послуг, нагадування про термін закінчення страховки, онлайн-купівля страхового поліса.

Що вміють мобільні програми страхових компаній?

Все залежить від функціоналу, який буде закладено у додаток. Багато програм для страхових компаній мають такі можливості: виклик агента, продовження страховки онлайн, ведення облікового запису, збір документів, збір фото та відео матеріалів, виклик екстрених служб. Також у додатку можна отримати консультацію спеціаліста, отримати відповіді на свої запитання. Це інструмент взаємодії клієнта з бізнесом, який допомагає стати страховою компанією відкритою та зрозумілою для кожного.

Скільки коштує розробка мобільного додатку для страхових компаній?

Вартість залежить від того, які функції будуть впроваджуватися, скільки користувачів мається на увазі, скільки буде інтеграцій з іншими сервісами. На ціну впливає понад 50 різних факторів. Більш детальні розрахунки ми зможемо зробити, коли обговоримо проект та зрозуміємо завдання.

Як вам стаття?
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.