Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
22.09.2022

Мобільний додаток для салону краси

Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
22.09.2022
22.09.2022
5.0
6678
0

Салони краси завжди зацікавлені у залученні нових клієнтів, а й утримання постійних – одне з пріоритетних завдань. На тлі конкуренції, що росте, впровадження нових технологій у бізнес – можливість зробити великий ривок вперед і зайняти в ніші вигідні позиції. Розробка мобільного додатку для салону краси – це шлях до масштабування, зростання бізнесу та ефективної взаємодії з клієнтами.

Навіщо салону краси розробка мобільного додатку?

навіщо салону краси розробка мобільного додатку

Додаток для салону краси – це бізнес-інструмент, що дозволяє залучити нових клієнтів, розширити можливості, автоматизувати багато процесів і масштабуватися. Як наслідок, це зростання впізнаваності та підвищення доходу. Такий інструмент працює дуже просто. Він допомагає налагодити комунікацію між клієнтом та компанією та спрощує роботу співробітників.

Мобільний додаток для салону краси дає можливість клієнту мати у своєму смартфоні доступ до послуг компанії. Не має значення, це спа-салон, масажний кабінет, салон краси або перукарня. Завдання програми – спростити взаємодію, утримувати увагу клієнта та працювати з ним індивідуально. Що це дає бізнесу? Які можливості відкриває розробка мобільного додатку для салону краси? Ось кілька причин, навіщо салону потрібна програма:

  • Запис на відвідування онлайн . За допомогою телефону будь-який клієнт зможе записатися в салон краси за лічені секунди, при цьому побачити графік завантаженості майстрів, їх рекомендації, портфоліо, відгуки.
  • Нагадування клієнтам про відвідини . Це не лише прояв турботи, щоб відвідувач у потрібний день прийшов до майстра, а й підвищення кількості відвідувань. Наприклад, ваша клієнтка зробила стрижку, і через 30-40 днів їй надходить повідомлення, що настав час оновитися.
  • Індивідуальні послуги та пропозиції , особисті знижки та цінники, накопичувальна система, заохочувальна система за рекомендації тощо. Додаток для салону краси дозволяє реалізувати будь-яку програму лояльності та взаємодії з клієнтом.
  • Продаж товарів для дому . Багато спа-салони та салони краси мають магазини та пропонують клієнтам засоби догляду. Додаток – ще одне ефективне джерело продажу.
  • Зниження витрат на маркетинг . Використання нової послуги, реклама, запуск нового салону та інші зміни значно знижують вартість маркетингу. По-перше, додатком користуються лояльні клієнти. По-друге, правильна програма лояльності допоможе залучити нових відвідувачів.
  • Звітності та статистика . Мобільний додаток для салону краси зможе збирати докладну статистику про цільову аудиторію, її потреби, затребуваність послуг, популярність майстрів і так далі. Це допоможе оптимізувати багато витрат та покращити бізнес процеси.
  • Актуальна інформація . Клієнти завжди одержують актуальну інформацію щодо новин, зміни цін, проведення акцій. Легко знімати заперечення, заздалегідь відповідати на запитання клієнтів. Це допомагає розвантажити роботу менеджера, покращити взаємодію бізнесу та клієнта.

Розробка мобільного додатку для салону краси дає бізнесу 3 основні переваги: автоматизація бізнес-процесів, налагодження комунікації з клієнтами та чітке бачення бізнесу з усіх боків. Як наслідок, це призводить до зростання впізнаваності компанії, підвищення якості обслуговування, кількості клієнтів та збільшення прибутковості салону.

Переваги та особливості програми для салону

переваги та особливості програми для салону

Функціонал програми для салону краси визначається індивідуально, але за рахунок впровадження функцій розкриваються нові можливості. У підсумку, програма стає цінною не тільки для бізнесу, але і для клієнта. Ось, які переваги та особливості має додаток для салону:

  • інформація про місцезнаходження, графік роботи, вартість послуг;
  • можливість записатися онлайн до майстра в той час коли зручно клієнту;
  • можливість ознайомитися з майстрами, вивчити портфоліо, переглянути відгуки;
  • купівля супутніх товарів через програму, швидке замовлення, збереження історії покупок;
  • індивідуальні знижки та пропозиції для постійних та активних клієнтів;
  • повідомлення, які нагадають про запис, розкажуть про акції та будь-які зміни;
  • бібліотеки стилю для підбору зачісок, образів, кольору тощо;
  • зворотний зв'язок, зручна комунікація із клієнтами;
  • корисна та унікальна інформація, що привертає увагу та утримує інтерес;
  • інструменти інтерактивності, наприклад, онлайн підбір зачіски або зміна кольору волосся.

Це лише частина можливостей та особливостей програми, які можна реалізувати. Розробка мобільного додатку для салону краси починається з ідеї, а далі – її просто потрібно втілити. Ми допомагаємо це робити.

Створюємо Mobile рішення із гарантією!

Допомагаємо оптимізувати процеси, підвищити продуктивність та вийти на новий рівень

Приклади додатків для салону краси

Існує багато різних прикладів додатків для салонів краси, спа-центрів та інших закладів, пов'язаних із індустрією краси та стилю. Кожен додаток унікальний, має свої особливості та можливості.

Леді, мережа салонів краси . Додаток для мережі салонів, за допомогою якого можна записатися до майстрів на стрижку, манікюр та інші послуги. Надається зручний календар, можна вибрати дату та час. Все просто та інтуїтивно зрозуміло.

Borodin . Додаток барбершопу з усіма послугами, цінами та можливістю запису. Крім того, компанія надає послуги навчання, через програму можна записатися на курси, отримувати теоретичні навички.

HairFcker . Додаток для перукарні, де можна записатися на прийом до майстра, переглянути його портфоліо, повторити послугу, якщо раніше замовляли. Потужна програма лояльності є функціонал навчання.

Мобільний додаток для салону краси дозволяє реалізувати різні ідеї і зробити бізнес ще кращим і успішнішим.

Розробка мобільного додатка для салону краси: як ми це робимо?

розробка мобільного додатка для салону краси: як ми це робимо

У компанії Wezom ми займаємося розробкою мобільних додатків для салонів краси, спа-салонів та бізнесу бьюті індустрії. Наш підхід відточений роками та відмінно працює. Завдяки цьому ми створюємо унікальні, а головне – ефективні робочі програми, які приносять дохід бізнесу.

Етапи розробки мобільного додатку

  1. Обговорення ідеї . Спочатку ми спілкуємося, розуміємо завдання, формуємо цілі та визначаємо ключову ідею. Нам важливо отримати відповідь на запитання: навіщо потрібний мобільний додаток для салону краси.
  2. Аналітика та формування концепції . Фахівці вивчають цільову аудиторію, потреби, цілі, конкурентів, загальні тенденції, прогноз майбутніх трендів та формують докладний звіт. На його основі розробляється стратегія та формується концепція. На цьому етапі ми вже уявляємо, що має вийти у результаті.
  3. Прототип та технічне завдання . Дизайнери роблять зразок, щоб втілити ідею у візуальний образ. Готуються ескізи, напрацювання. Після їх затвердження формується технічне завдання програмістів.
  4. Дизайн, верстка та програмування . Дизайнер готує фінальний вигляд елементів, опрацьовуючи всі форми, кольори, дотримуючись фірмового стилю. Програмісти та верстальники, згідно з технічним завданням, роблять усі елементи активними та робітниками. У результаті створюється додаток для салону краси.
  5. Тестування та запуск . Ще під час розробки ми проводимо детальне тестування, перевіряємо наявність уразливостей, технічних помилок. Після завершення розробки та фінального тестування допомагаємо запускати програму. Вивантажуємо на платформи, навчаємо співробітників користуватися ним, підключаємо сторонні сервіси, прив'язуємо до основного сайту тощо.

Компанія Wezom завжди гарантує якість. Ми надаємо гарантійну технічну підтримку і проводимо вас від створення ідеї до її реалізації та запуску. При необхідності окремо забезпечуємо технічне обслуговування.

Рекомендуємо почитати
Як вибрати найкращу компанію з розробки мобільних додатків

і можна отримати якісний продукт, не відволікаючись на розробку від важливих бізнес-завдань

Дізнатися більше

Терміни розробки програми

Тривалість розробки програми для салону краси залежить від багатьох факторів. Починаючи від зовнішнього вигляду, закінчуючи функціоналом, кількістю підключення сторонніх сервісів тощо. На першій зустрічі, після визначення приблизних цілей та потреб, ми зможемо сформувати орієнтовну тривалість розробки. Далі ми визначимо більш точну ціну створення програми під ваш бізнес. Але вона може змінюватися, якщо вносяться правки, корективи, змінюються завдання.

Вартість послуг компанії Wezom завжди прописується у договорі. Жодних несподіваних або таємних платежів, ми завжди звітуємо і докладно пояснюємо, що і скільки коштує. Допомагаємо розрахувати бюджет та завжди шукаємо можливість не виходити за його рамки.

Детальніше ми відповімо на ваші запитання на консультації. Зателефонуйте нам або приїжджайте до офісу, і ми обговоримо всі деталі. Давайте діджіталізуємо ваш бізнес.

FAQ

Навіщо салону краси потрібний мобільний додаток?

Мобільний додаток для салону краси – це потужний інструмент, що допомагає розвивати, покращувати бізнес, залучати нових клієнтів, утримувати постійних відвідувачів, підвищувати їхню лояльність. Це інструмент для комунікації, підтвердження експертності, підвищення впізнаваності. Додаток допомагає оцінювати ринок, спостерігати тенденції, прогнозувати зміни, стежити за затребуваністю послуг. У результаті це призводить до оптимізації витрат і збільшення доходів. Підвищується якість обслуговування, бізнес зростає та розвивається.

Скільки коштує програма для салону краси?

Вартість розробки програми залежить від багатьох факторів. Яким буде функціонал, який стек технологій використовується, на які платформи робиться додаток і таке інше. Прорахувати орієнтовну вартість ви можете з нашими консультантами, залишивши заявку.

Скільки часу потрібно на створення програми для салону краси?

Час залежить від складності поставленого завдання. У компанії Wezom ми намагаємося запустити мобільний додаток для салону краси якнайшвидше. Але спочатку слід обговорити ідею, провести аналіз, скласти чіткий план дій. У результаті це допоможе оптимізувати роботу, багато процесів виконуються паралельно.

Як вам стаття?
5.0
Проголосувало: 1
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.