Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
12.04.2021

Мобільний додаток для аптечного бізнесу

Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
12.04.2021
12.04.2021
5.0
4764
0

Аптечний бізнес є унікальним. Він має свої особливості і часто не потребує навіть активної реклами. Все ж таки конкуренція в цьому середовищі висока, і за увагу споживача боротися доводиться. Мобільний додаток для аптечного бізнесу – це інструмент, який допомагає взаємодіяти з клієнтом, утримувати його інтерес та робити постійним покупцем.

Навіщо аптечному бізнесу мобільний додаток?

навіщо аптечному бізнесу мобільний додаток

Програма для аптеки розкриває нові можливості. Сучасний споживач хоче, щоб усе було швидко, якісно та практично. Програма дозволяє налагодити комунікацію з користувачем та бути на зв'язку 24/7. Навіть якщо аптека не працює, це не заважає клієнту вивчити інформацію про препарат та зробити попереднє замовлення. Таким чином, аптека стає фактично цілодобовою, а замовлення обробляються автоматично.

Інтеграція з базою складу дозволить користувачам завжди знати наявність препаратів. Ряд інструментів спрощує ведення бізнесу, наприклад, підбір альтернативних препаратів, детальна інформація про медикаменти. Мобільний додаток для аптечного бізнесу – це джерело безкоштовної реклами, інструмент для залучення клієнта та утримання його інтересу. Як наслідок збільшення середнього чека, зростання продажів, зростання кількості клієнтів, підвищення впізнаваності, гнучкість і повний контроль над сферою діяльності компанії.

переваги мобільного додатку для аптек

Переваги мобільного додатку для аптек:

  • онлайн каталог продукції з докладним описом та можливістю перевірити товар у наявності;
  • зручна форма зворотного зв'язку, чат із консультантом;
  • персоналізація та індивідуальний підбір препаратів, альтернативні медикаменти;
  • ведення історії покупок, клієнт не згадуватиме, які таблетки купував, все буде в додатку;
  • повідомлення, що нагадують про покупку постійних препаратів, інструменти контролю прийому медикаментів за графіком;
  • можливість забронювати чи замовити препарат;
  • картка з розташуванням найближчих аптек з графіком роботи та детальною інформацією;
  • віртуальна карта програми лояльності, клієнту не потрібно носити пластик, у смартфоні завжди його картка;
  • підвищення впізнаваності бренду та зростання конкурентоспроможності за рахунок впровадження унікальних інструментів та можливостей;
  • підвищення продажів за рахунок підбору супутніх товарів та зростання кількості клієнтів;
  • проведення успішних маркетингових кампаній, аналітика та прогнозування змін на ринку;
  • підвищення рівня сервісу та збільшення швидкості обслуговування за рахунок автоматизації багатьох процесів.

Мобільний додаток для аптечного бізнесу підходить як приватним аптекам, так і великим мережам. Це сучасний інструмент, впроваджуючи який компанія розширює свої можливості та масштабується.

Створюємо Mobile рішення із гарантією!

Допомагаємо оптимізувати процеси, підвищити продуктивність та вийти на новий рівень

Приклади

  • Аптека " Доброго Дня " . Програма популярної мережі, в якій можна забронювати або замовити ліки, знайти найближчу аптеку, стати учасником програми лояльності, складати власний список ліків, отримати детальну інформацію про препарати. Є нагадування про прийом ліків.
  • Геоаптека . Дозволяє знайти найближчу аптеку, порівнює ціни на однакові препарати у різних мережах, показує актуальну інформацію про наявність препаратів, допомагає прокласти маршрут до аптеки, є інструменти бронювання ліків.
  • Сеть аптек DS Можна замовити препарати, підключитися до програми лояльності, отримати інформацію про місцезнаходження аптеки, дізнатися кількість залишків, отримати інформацію про препарат.

Незважаючи на велику кількість успішно реалізованих проектів, кожен додаток для аптеки – унікальний, має свій набір інструментів та функцій. Ми допомагаємо підкреслити переваги компанії та зробити додаток затребуваним серед клієнтів.

Розробка мобільного додатку для аптек: як ми це робимо?

розробка мобільного додатку для аптек: як ми це робимо

Мобільний додаток для аптечного бізнесу має виконувати низку завдань, що ставляться перед компанією. Це потужний інструмент взаємодії із клієнтами, тому важливо продумати кожну деталь. Саме тому ми в компанії Wezom попередньо аналізуємо нішу та збираємо всі дані, щоб чітко розуміти, який результат має вийти. Розробка відбувається у кілька етапів.

Етапи розробки мобільного додатку

  1. Аналітика . Ми збираємо всі необхідні дані, щоб зрозуміти, які потреби, чого вимагають користувачі і які інструменти потрібно впроваджувати.
  2. Прототип . Створюємо чіткий план робіт, технічне завдання, робимо прототип, що дозволяє зрозуміти підсумковий вигляд та функціонал.
  3. Дизайн . Фахівці проробляють візуальну складову та роблять додаток для аптеки зручним, зрозумілим та простим.
  4. Розробка . Програмісти реалізують всі ідеї технічно та створюють робочу версію програми. Далі проводиться тестування.
  5. Запуск . Після розробки програма для аптеки запускається на платформах, співробітники компанії проходять навчання, ми надаємо гарантійну технічну підтримку.

У компанії Wezom ми розробляємо унікальні програми для кожного бізнесу. Підбираємо оптимальний стек технологій та реалізуємо будь-які задуми.

Рекомендуємо почитати
Скільки коштує розробка мобільних додатків

На вартість розробки мобільного додатка впливають різні фактори, про які не завжди знають замовники.

Докладніше

Терміни розробки програми

Мобільний додаток для аптечного бізнесу - це досить складне завдання, на яке піде чимало часу. Важливо створити потужну базу даних з інтеграцією зі складом, щоб препарати автоматично вносилися до додатку. Слід враховувати навантаження на програму, візуальну складову. Важливим чинником є кількість функцій, що впроваджуються. Вони розширюють можливості застосування, але збільшують терміни розробки.

При цьому в компанії Wezom ми боремося за раціоналізм та ефективність. Тому підбираємо оптимальні шляхи вирішення поставлених завдань та обираємо такий стек технологій, щоб розробка займала якнайменше часу. Точнісінько ми зможемо сказати тільки після консультації, коли зрозуміємо, які завдання ставляться і як їх реалізувати.

Висновки

Мобільний додаток для аптечного бізнесу – це сильний інструмент, який дозволяє просувати послуги, спрощувати комунікацію між компанією та клієнтом, автоматизувати багато процесів та збільшувати продажі. Завдяки персоналізації, додаток для аптеки має великий попит і приносить користь клієнтам. А для компанії це можливість збільшити середній чек, знайти постійних лояльних покупців та залучати нових клієнтів. Зателефонуйте нам, і ми обговоримо, як впровадити ефективний додаток для вашого бізнесу.

FAQ

Навіщо аптеці мобільний додаток?

Щоб залучати нових клієнтів, утримувати постійних покупців, спрощувати ведення бізнесу, прискорювати та покращувати якість обслуговування. Це сучасний інструмент, що дозволяє вивести аптечний бізнес нового рівня.

Яким має бути функціонал програми для аптеки?

Можна реалізувати будь-які функції, тим більше, що вони підбираються індивідуально. Але додаток для аптеки, як правило, має у функціоналі такі інструменти: каталог продуктів із докладним описом, магазин для замовлення онлайн, інструменти бронювання або замовлення відсутніх позицій, зв'язок із консультантом; особистий кабінет та інструменти програми лояльності, інформаційний розділ, картка з розміщенням аптек, повідомлення та багато інших інструментів.

Яка вартість розробки мобільного додатку для аптек?

Вартість залежить від кількості впроваджуваних функцій, складності завдання та безлічі інших факторів. На консультації ми даємо точніші цифри.

Як вам стаття?
5.0
Проголосувало: 1
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.