Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
07.04.2021

Мобільний додаток для нічних клубів

Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
07.04.2021
07.04.2021
5.0
3130
0

Додаток для нічного клубу є чудовим інструментом утримання клієнтів, залучення нових відвідувачів та розширення можливостей бізнесу. Правильний набір інструментів допоможе оптимізувати роботу, автоматизувати низку процесів та спростити взаємодію між клієнтом та закладом.

Додаток для клубів та розважальних центрів

Додаток для клубу дозволить проникнути вашому бізнесу в смартфон користувача. Але головне, для нічного клубу програма є додатковим джерелом прибутку та залучення клієнтів. По-перше, підвищується впізнаваність. По-друге, підвищується привабливість закладу та залучення користувачів за рахунок афіш, повідомлень про заходи та інші інструменти. Додаток для нічного клубу дозволяє зрозуміти потреби клієнтів, збирати відгуки, статистику, вести облік та розуміти шляхи розвитку бізнесу.

Завдання мобільного додатка

завдання мобільного додатка

Додатки для клубів виконують дві основні завдання: спрощують та покращують діяльність бізнесу, а також приносять користь та вигоду клієнтам. У результаті всі залишаються задоволеними. Користувачі завжди в курсі заходів, що проводяться у закладі, можуть забронювати стіл, ознайомитись з цінами та меню, залишити відгуки, подивитися галерею. Програма лояльності надає персональні знижки та бонуси.

Бізнес отримує свої вигоди: збільшення доходу за рахунок підвищення продажів та зростання середнього чека, додатковий дохід з партнерських інтеграцій, наприклад служби таксі або послуги тверезого водія. Додатки для клубів скорочують навантаження на менеджерів та офіціантів, надають інструменти аналітики та оцінки роботи компанії чи конкретних співробітників. Через війну оптимізуються робочі процеси, що знижує витрати та витрати і підвищує доходи.

Функції програми для нічного клубу

  • Фото-відео галерея із заходів;
  • календар подій із можливістю забронювати квиток чи столик;
  • інтерактивна афіша з заходами та програмою розваг;
  • меню та можливість замовлення прямо у закладі через мобільний додаток;
  • нагадування про події, нагадування про бронювання;
  • програма лояльності з особистим кабінетом користувачами, бонусною системою;
  • інтеграції зі сторонніми сервісами, наприклад, зі службою таксі;
  • функції оплати послуг закладу;
  • інструменти для надсилання відгуків, опитувальники;
  • інструменти аналітики для бізнесу;
  • інформаційний блок із акціями, загальною інформацією про заклад.

Додаток для клубу можна впровадити практично будь-які функції. Ми детально вивчаємо особливості бізнесу, щоб зрозуміти, що саме потрібно врахувати під час розробки.

Створюємо Mobile рішення із гарантією!

Допомагаємо оптимізувати процеси, підвищити продуктивність та вийти на новий рівень

Приклади додатків для клубів

  • Iguana Art Club . Додаток для нічного клубу, де є всі важливі функції. Замовлення столика, меню із можливістю замовлення, додаткові послуги закладу, інтеграції з таксі, розділи акцій та програма лояльності для постійних клієнтів.
  • Ibiza . Додаток для Одеського клубу, в якому видно програму заходів, є можливість замовити столик, карту караоке, програму лояльності.
  • Paradise House . Додаток для мережі ресторанів та нічних клубів, в якому можна повністю ознайомитись з меню, зробити замовлення, забронювати столик, дізнатися про заходи. Можна залишити відгук, покликати офіціанта, каталог караоке.

Для кожного бізнесу розробляється унікальний додаток. Для вас ми підготуємо програму для нічного клубу, яка приведе до вас нових клієнтів і розширить можливості бізнесу.

Мобільні програми для нічних клубів: як ми це робимо

мобільні програми для нічних клубів: як ми це робимо

Розробляючи програму для нічного клубу, ми спочатку повинні зрозуміти, для яких цілей вона потрібна. Це одне із найскладніших завдань, але вирішивши її, легше поділити шляхи реалізації проекту. Тому особливість роботи компанії Wezom полягає у повній взаємодії з бізнесом. Ми постійно на зв'язку, збираємо потрібні дані, консультуємося та створюємо інструмент, який вирішує цільові завдання. Додаток для клубу створюється у кілька етапів.

Етапи розробки

  1. Аналітика . Ми збираємо усі дані, інформацію, статистику, аналізуємо конкурентів, потреби клієнтів. Все це допомагає зрозуміти основні завдання та шлях розвитку проекту.
  2. Прототип . Важливо візуально зрозуміти, як виглядатиме підсумковий результат, які функції впроваджуються. Прототип допомагає це зробити. Після його затвердження розпочинається етап активної розробки.
  3. Дизайн . Фахівці роблять інтерфейс. Він має бути зручним, простим, зрозумілим та актуальним.
  4. Розробка . Програмісти підбирають стек технологій та реалізують інструменти, щоб додаток для клубу приносив користь клієнту та прибуток власнику.
  5. Запуск . Проводиться тестування, після чого запуск програми для клубів. Ми допомагаємо вивантажити його на платформи, навчаємо ваших співробітників, гарантуємо технічну підтримку.

У результаті ви отримуєте якісний додаток для нічного клубу, який залучатиме нових клієнтів, утримуватиме інтерес постійних відвідувачів та приноситиме додатковий прибуток компанії.

Рекомендуємо почитати
Як вибрати найкращу компанію з розробки мобільних додатків

і можна отримати якісний продукт, не відволікаючись на розробку від важливих бізнес-завдань

Дізнатися більше

Замовити мобільний додаток для клубу в Wezom

Є кілька причин, щоб замовити програму для нічного клубу в компанії Wezom:

  • швидка робота за рахунок злагодженості команди та побудови чітких алгоритмів;
  • у нас працюють спеціалісти високого рівня з великим досвідом;
  • комплексний підхід до проекту, завдяки якому ми визначаємо потреби та підбираємо необхідний стек технологій для їх реалізації;
  • ніяких таємних платежів чи прихованих послуг, все прозоро та відкрито;
  • Ви можете контролювати процес роботи, ми складаємо докладні звіти, затверджуємо кожен етап розробки.

Наше завдання – зробити ефективний додаток для нічного клубу, який приноситиме власнику вигоду, а відвідувачам – користь. Впровадження сучасних технологій дозволить розширити можливості бізнесу, отримати нові вигоди та переваги компанії, відбудуватися від конкурентів та утримувати увагу клієнтів. Залишіть заявку і ми обговоримо всі деталі та зможемо зробити вам додаток для клубу.

FAQ

Навіщо нічному клубу мобільний додаток?

Залучати нових клієнтів, утримувати інтерес постійних відвідувачів, спростити роботу офіціантів та адміністрації, вести звіти та надавати широкий спектр послуг. Це інструмент ефективної взаємодії бізнесу із клієнтами.

Які мають бути функції додатка для нічних клубів?

Їх може бути безліч: замовлення столика онлайн, виклик офіціанта або замовлення страв прямо зі смартфона, афіша, купівля квитків на події, залишення відгуків. Додатково запроваджуються інструменти замовлення таксі та інших послуг, каталог караоке, інструменти оплати послуг, інструменти аналітики.

Скільки коштує розробка програми для клубу?

Кожна розробка є унікальною та індивідуальною. Все залежить від того, які інструменти впроваджуються, які потреби, потенційне навантаження, можливості. Факторів, що впливають на ціну створення програми для клубів, дуже багато. На консультації ми зможемо орієнтовно скласти прайс, визначивши завдання та цілі.

Як вам стаття?
5.0
Проголосувало: 2
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.