Як створити NFT токен

Євген
Євген
CBDO
11.02.2022
11.02.2022
4.9
7297
0

Тема заробітку на перепродажі незамінних токенів буквально підірвала інтернет. Вже сьогодні у світі сотні та тисячі людей, які успішно купують та перепродують токени, але також і безліч тих, хто створив свій унікальний артефакт і добре на цьому заробив. Звучить спокусливо, чи не так? Погляньмо про NFT - як створити токен і почати заробляти криптовалюту.

Що таке NFT-токен простими словами

Non Fungible Token або незмінний токен - це унікальний об'єкт купівлі-продажу, який неможливо замінити іншим об'єктом, тому що у нього немає аналогів. Такі об'єкти дають почуття незаперечної власності на цифровий об'єкт, що робить їх популярними серед колекціонерів та інвесторів. Але основна маса користувачів залучена грошима, адже на спеціальних маркетплейсах можна непогано заробити купуючи та перепродуючи NFT.

Як заробити на NFT і навіщо вони потрібні

Якщо говорити про заробіток на NFT, тут є безліч варіантів. Головне, щоб у вас було достатньо грошей та терпіння для подібних операцій. Давайте розглянемо два основні варіанти отримання прибутку на купівлю токенів.

NFT - як створити

Перший варіант - це купівля популярних товарів з метою їхнього подальшого перепродажу, природно, за більшу суму. Різниця – ваш прибуток. Якщо у вас є досить багато грошей, ви можете купувати дуже популярні та дорогі об'єкти, на які практично йде полювання, та перепродувати їх у рази дорожче. При цьому необов'язково обмежуватись одним токеном за раз.

Другий спосіб - це передбачати попит, купуючи недорого ті токени, які у перспективі можуть зрости у ціні. Тоді ви зможете виручити на їхньому продажу в десятки, а то й у сотні разів більше, ніж заплатили за покупку. Такий спосіб дозволить заробити за мінімальних вкладень, але платити доведеться іншим ресурсом - часом. Щоб вартість активів зросла, необхідно запастись терпінням, на це можуть знадобитися місяці, а то й роки. І, звичайно, важливо не помилитися з категорією і самим токеном, щоб не залишитися в результаті ні з чим.

Якщо ж ви хочете обійтися мінімальними вкладеннями, то варто задуматися про те, як створити свій nft токен. Звичайно, це не безкоштовно, як мінімум, вам доведеться заплатити за "газ" при роботі з мережею ефіру, оскільки безкоштовного способу увійти у світ криптовалюти немає. Проте створення NFT токенів - один із найкращих варіантів.

Як зробити власний NFT-токен

Якщо ви зацікавилися, як створити NFT токен, то вам треба визначитися з найважливішим – що саме ви хочете створити. Справа в тому, що для реального заробітку на подібних речах, ваш об'єкт повинен користуватися хорошим попитом, інакше ваш дохід може виявитися меншим за комісії майданчика, і ви підете в мінус. Для цього потрібно, щоб ваша творчість була дійсно неповторною і незамінною, щоб ніхто не міг скласти вам конкуренцію. І при цьому об'єкт має зацікавити аудиторію.

як створити свій nft токен

Токеном може бути все: від гіфки чи мема до моменту зі спортивного матчу та світового музичного хіта. Що під силу створити вам – знаєте лише ви.

Якщо ви загалом розумієте, як працюють nft токени, створити їх буде нескладно. Проте, перш ніж приступати до створення, вивчіть ринок, визначте, чи буде попит на ваш товар і чи зможете ви на цьому заробити. Якщо ви впевнені в успіху – сміливо приступайте. А коли концепція токена готова, саме час знайти майданчик.

Де можна створити свій NFT

На сьогоднішній день найпопулярнішим майданчиком для торгівлі NFT є OpenSea. Користувачам доступна ціла низка можливостей, таких як створити NFT, виставити на продаж і навіть отримувати відкати з усіх наступних перепродажів.

Для створення токена необхідно зареєструватися на майданчику. Цей крок виконується легко і швидко, якщо у вас є криптогаманець (в даному випадку – Ethereum). Гаманець відразу підв'язується до вашого облікового запису. Це необхідно, щоб у вас була можливість проводити операції та оплачувати комісії.

Далі – справа за малим. Вам потрібно створити колекцію, придумати їй назву та встановити певні налаштування (хоча це можна зробити і пізніше). Формати для токенів можуть бути абсолютно різні, ознайомитися з ними можна там же на майданчику, бажано заздалегідь, щоб ви створювали потрібний об'єкт.

Завантаживши токен, ви даєте йому назву, заповнюєте деякі налаштування та вуаля, можна виставляти на продаж. При цьому будьте готові до певних витрат, серед яких комісія за продаж, а також оплата за переправку токена та за підписання договору (робиться один раз, усі подальші продажі здійснюються за ним).

Сума комісій варіюється в залежності від завантаженості майданчика, відповідно і часу доби. Але доведеться дещо поекспериментувати, перш ніж ви знайдете оптимальний час у своєму часовому поясі.

Щоб не піти в мінус, ваша творчість має бути дійсно вартою, щоб прибуток від продажу покривав усі комісії та витрати. Але є й приємна новина: у налаштуваннях колекції можна встановити плату за перепродаж. Тому щоразу, коли ваш токен перепродуватиметься, ви отримуватимете певний відсоток на рахунок колекції.

Як продають NFT-мистецтво

Мистецтво стало об'єктом продажів на крипторинці і приносить чималий прибуток своїм творцям. На торгових майданчиках ви можете купити як NFT треки популярних виконавців, роботи світових фотографів та картини сучасних художників. Для поціновувачів мистецтва ринок NFT став ще однією можливістю здобувати улюблені твори та роботи улюблених авторів.

Але не поспішайте засмучуватися, не лише знаменитості мають шанс на цьому ринку. Невідомі, але талановиті люди також можуть продавати свої роботи, що роблять із великим успіхом і, до речі, з прибутком. Більше того, для них такий підхід ще корисніший, адже завдяки технології блокчейну, авторство токена незаперечно доведене. Таким чином, ніколи не виникають суперечки щодо того, хто ж створив маловідомий шедевр. Адже в ланцюжку блоків ви назавжди будете записані автором свого шедевра, незалежно від того, хто зараз ним володіє.

Суми, що обертаються в цьому сегменті NFT, досягають мільйонів доларів і вражають швидкістю свого обігу. Напевно, саме цей факт і зробив ринок NFT мистецтва об'єктом безлічі обговорень, а також метою сотень і тисяч безіменних художників, письменників і композиторів. Якщо ви дійсно маєте талант, то зможете зробити дивовижні nft токени, як створити їх – ми вже розповіли. А поціновувачі точно знайдуться.

nft токени, як створити їх

Висновки

На хвилі популярності криптовалюти всіх турбує питання, як створити NFT токен. Незважаючи на всю складність цього поняття, створити свій об'єкт криптоторгівлі може кожен. Для цього необхідно лише виконати кілька кроків:

  1. Знайти сферу, де перетинаються ваші таланти та попит ринку;
  2. Знайти майданчик для розміщення свого токена;
  3. Створити гаманець у криптовалюті майданчика та поповнити його на необхідну суму;
  4. Створити токен та розмістити його на майданчику;
  5. Виставити свою роботу на продаж та чекати на свого покупця;
  6. Радіти успіху та отримувати прибуток;
  7. Повторювати кроки 4-6 необмежену кількість разів.

У будь-якому випадку рекомендуємо детально всі тонкощі роботи майданчика, на якому хочете розміщуватися, дізнатися про всі комісії та формальності, щоб уникнути конфузів у процесі. Також вивчіть попит на цьому майданчику, щоб знати, що створювати, або вразіть увесь світ новим неповторним шедевром. Так чи інакше, все у ваших руках та руках удачі. І хай вона вам усміхається.

Як вам стаття?
4.9
Проголосувало: 13
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.