Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
29.09.2020

CRM для будівельної компанії

Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
29.09.2020
29.09.2020
3.3
8020
7
Рекомендуємо почитати
Рентабельність CRM-системи

Розрахувати економічний ефект впровадження CRM у твердих цифрах не так просто. Доведеться враховувати показники по клієнтам, команді продажів, маркетингу та інше.

Докладніше
Створюємо унікальні CRM "під ключ"

Лише кастомна технологія зможе повною мірою закрити всі проблеми вашого бізнесу. Зверніться до наших експертів, щоб дізнатися більше.

Для розробки СРМ для будівельної компанії слід вибрати Wezom, і ось чому:

  • ми пропонуємо не шаблони, а індивідуальні рішення під кожен проект, враховуючи особливості, специфіку та поставлені завдання;
  • над проектом працює команда професіоналів, завдяки чому завдання вирішуються комплексно та швидко;
  • ми не нав'язуємо вам зайвих послуг, не робимо прихованих платежів, працюємо прозоро та відкрито;
  • робимо наголос на зручності користування системою, щоб кожен співробітник зміг легко розібратися в ній;
  • пропонуємо точкові рішення для кожної будівельної компанії, які допоможуть автоматизувати бізнес-процеси та покращити управління;
  • забезпечуємо гарантійну підтримку, миттєво виправляємо помилки, якщо вони виникають після запуску та пропонуємо послугу повної підтримки;
  • інтегруємо сторонні сервіси та модулі, а також робимо систему доступною для смартфона.

Наше завдання – зробити управління вашого бізнесу простим, зручним та функціональним.

що впливає на вартість розробки CRM системи для будівельної компанії

Що впливає на вартість розробки системи CRM для будівельної компанії

На вартість CRM для будівництва впливає багато факторів. Саме тому не можна одразу назвати точну ціну розробки. Вона завжди обговорюється індивідуально, залежно від поставлених завдань. Ось кілька критеріїв, що впливають на ціну створення СРМ:

  • кількість функцій та можливостей, які будуть створені;
  • кількість користувачів у системі та призначених ролей;
  • наявність інтеграції зі сторонніми сервісами;
  • необхідність функції віддаленого доступу до системи;
  • мобільний функціонал та його можливості;
  • впровадження різних інструментів та додаткових можливостей;
  • особливості дизайну

Це невелика частина критеріїв, які впливають на вартість розробки CRM для будівельної компанії. Однак навіть у такому разі точної оцінки не вийде, тому що в ході роботи можуть виникнути зміни, доповнення та нові завдання. Попередньо розрахувати вартість допоможуть наші спеціалісти. Зателефонуйте нам або приходьте до офісу, й ми обговоримо ваш проект.

CRM система для будівельної компанії – це «співробітник», який ніколи не втомлюється, чітко виконує свої завдання та допомагає автоматизувати бізнес, зробити його зручнішим та простішим. Впроваджуючи СРМ, ви розвиваєте компанію та просуваєте будівельний бізнес, випереджаючи конкурентів.

Як вам стаття?
3.3
Проголосувало: 4
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(7)
Л
Ліна Михайлівна
15.01.2021
Я навіть не уявляю, як можна працювати у будівництві без CRM-системи. Самостійно все проконтролювати неможливо, а CRM для будівельної компанії дозволяє повністю відстежувати усі робочі процеси – розподіляти завдання між працівниками, вести бухгалтерію, збирати дані про клієнтів, моніторити замовлення, роботу з постачальниками.
М
Микола
05.08.2021
Дуже важливо, щоб CRM система для будівельної компанії була максимально налаштована під потреби саме вашої компанії та передбачала можливість інтеграції різних модулів. Без цього ви імовірно просто викинете кошти на вітер, заплативши за непотрібний вам софт. Прецеденти були, їх чимало.
К
Кирило
21.11.2021
Я працюю у відділі, що відповідає за зв'язки з клієнтами, й скажу, вам, що СРМ для будівельної компанії – це знахідка. Клієнт тільки зателефонував, а я вже бачу усю інформацію про нього: скільки разів нам телефонував, чим цікавився, що ліпше запропонувати. Це дозволило нам оформити чимало успішних угод у девелопменті.
К
Катерина Олександрівна
24.02.2022
CRM системи для будівельної компанії дуже допомагають в її бухгалтерії. Софт дозволяє швидко отримати детальний звіт про будь-який проект, що є в базі даних. Він автоматично створює рахунки, контролює оплати, дозволяє автоматично формувати доки у PDF. Дуже зручно.
І
Іван
10.06.2022
З власного досвіду скажу, що CRM системи у будівництві дуже допомагають зі звітами та кошторисами, а їх у цьому бізнесі дуже-дуже багато. Треба звітувати за усі фінансові операції, роботу кожного підрозділу, працівника тощо. Софт не просто дозволяє автоматизувати ці моменти, він також гарантує, що жодна позиція витрат не “загубиться” - а це найважливіше.
М
Марія
03.11.2022
Дякую, дуже цікава стаття щодо CRM для будівельного бізнесу. Моя компанія планує замовити у вас софт, тому намагаюся максимально дізнатись про цю систему. Дуже добре, що ви проводите навчання персоналу - насправді далеко не кожен працівник спроможний опанувати систему самотужки.
М
Михайло
19.02.2023
Дуже добре, що ви створюєте СРМ-системи з нуля, а не інтегруєте щось вже давно кимось розроблене. Як показала практика, це реально економить гроші - адже не треба платити за зайві функції і як слід пропрацювати дійсно необхідні фічі. А ще власна розробка – це можливість налаштувати конфіденціальність та захист даних компанії на свій розсуд.
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.