Вікторія
Вікторія
IT Sales Manager
24.12.2021

Розробка систем бронювання

Вікторія
Вікторія
IT Sales Manager
24.12.2021
24.12.2021
2579
0

Система онлайн бронювання суттєво розширює можливості бізнесу, надає клієнтам послуги у зручній формі та підвищує продаж. Багато процесів автоматизуються, робота менеджера стає простіше, а ймовірність помилок знижується. Розробка системи бронювання для бізнесу дозволить вивести його на новий рівень, підвищити лояльність клієнтів та забезпечити цілодобову роботу компанії.

Функціональні можливості систем бронювання

Розробка системи бронювання

Система онлайн-бронювання вигідно відрізняється від традиційних пропозицій. Вона дає можливість клієнтам ознайомитися з умовами роботи компанії, вивчити пропозиції, вибрати найбільш підходяще та в будь-який зручний час зробити броню. Підходить для готелів, приватних домоволодінь, які здаються відвідувачам. Також можна використовувати для концертних майданчиків, арт-просторів, ресторанів. Можливості онлайн бронювання такі:

  • створення єдиної бази клієнтів, постійне її розширення та сегментація залежно від потреб бізнесу;
  • бронь повністю контролюється адміністратором, вся інформація надається у зручному вигляді,
  • швидкий пошук дозволяє отримати необхідні дані, і робота менеджера спрощується;
  • співробітники закладу отримують інформування про нове бронювання, що дозволяє одразу підготувати кімнату, розподілити завдання та надати послуги клієнту якісно;
  • клієнт отримує нагадування про бронювання;
  • система бронювання для сайту дає можливість одразу отримувати додаткові послуги, це реалізується за допомогою інструментів, які пропонують відвідувачеві вибрати додаткові функції;
  • online бронювання працює цілодобово, відвідувачі в будь-який час можуть в автоматичному режимі замовити номер готелю або столик у ресторані, а заявка буде оброблена в робочі години менеджера, при цьому інші відвідувачі не зможуть бронювати цю позицію доти, доки заявка не буде оброблена менеджером;
  • інструменти оплати в онлайн режимі спрощують комунікацію між користувачем та бізнесом, підвищують продаж за рахунок швидкого прийняття рішення, а бронь не простоюватиме і пропадатиме.

Системи онлайн-бронювання мають широкі можливості. Вони впроваджуються прямо в діючий сайт або веб-додаток. У нашій компанії ви отримаєте комплексне рішення, яке ми не лише розробляємо, а й упроваджуємо у ваш бізнес.

Переваги використання системи онлайн бронювання у бізнесі

Системи онлайн бронювання

Для бізнесу розробка системи бронювання дає такі переваги:

  • підвищується конверсія сайту, користувачі більше часу проводять вивчення інформації;
  • підвищуються продажі за рахунок бронювання клієнтом у момент ухвалення рішення;
  • покращується комунікація з клієнтами, зростає лояльність до бізнесу;
  • клієнт отримує повну інформацію про заклад, може вивчити дані в режимі реального часу, ознайомитись із цінами;
  • спрощується робота співробітників, знімається навантаження з менеджера, інші працівники отримують актуальні завдання;
  • збирається реальна статистика продажів, легко відстежити ефективність послуг, якість роботи персоналу та інші дані.

Система бронювання для сайту дозволяє підвищити продажі, покращити бізнес-процеси та веде до масштабування та розвитку. Це діджитал інструмент, що підходить для сучасної компанії.

Чому варто замовити створення систем бронювання від Wezom

Система бронювання для сайту

Компанія Wezom займається розробкою діджитал продуктів. Ми детально вивчаємо особливості вашої компанії, цільову аудиторію, конкурентів, бізнес-процеси. Це дозволяє зрозуміти, який продукт потрібно створювати. Ставимо разом з вами завдання та цілі, робимо прототип, після затвердження дизайнери та програмісти розробляють програму онлайн бронювання.

Далі проводяться тести і ми впроваджуємо її на сайт компанії. Ми повністю супроводжуємо вас на кожному етапі, в результаті ви отримуєте готовий робочий продукт, впроваджений у бізнес. Підписуємо договори, ведемо відкриту роботу, ви знаєте, на якому етапі розробка. Виділяємо персональну команду фахівців, підбираємо найкращі рішення, які принесуть вашій компанії зиск.

Наше завдання – зробити якісний продукт, який залучатиме нових клієнтів, задовольнятиме їх потреби та розширюватиме можливості вашого бізнесу. Зателефонуйте нам, щоб докладніше дізнатися, як відбувається розробка системи бронювання, скільки часу займає і скільки коштує. Давайте разом зробимо якісну систему для вашої компанії.

Як вам стаття?
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.