Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
22.01.2021

Розробка мобільних та web-додатків для фінансів

Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
22.01.2021
22.01.2021
5.0
4475
0

Мобільні фінансові програми – це інструмент, що дозволяє клієнту взаємодіяти з фінансовими організаціями та керувати коштами. Розробка фінансових програм дозволяє компанії вибудувати нову бізнес-модель і задовольняти потреби клієнтів.

Фінансові програми змогли створити справжню революцію у світі банкінгу. Впровадження FinTech технологій дозволило розробити унікальні інструменти як для банків та фінансових установ, так і для користувачів та клієнтів цих установ.

Мобільні фінансові програми дозволяють отримати швидкий доступ до коштів, налагодити комунікацію між банками та клієнтами, покращити якість обслуговування за рахунок збільшення способів оплати. Розробка індивідуальних інструментів допомогла зробити величезний крок у фінансовому світі – гіперперсоналізацію послуг. Ще кілька десятків років тому банківська система працювала за старовинними зразками та технологіями, розробленими в середині минулого століття. Проте сучасні технології дозволили отримати інструменти керування фінансами через смартфон.

Які завдання може вирішувати FinTech додаток

Контроль особистих фінансів, організація платежів, інструменти кредитування, інвестиційні платформи, системи безпеки, аналіз фінансових даних лише незначна частина напрямків мобільних фінансових додатків. Кожен з них має свої цілі та завдання. Але важливо розуміти, що дають FinTech додатки для бізнесу та клієнтів.

Вигоди створення програми для банків:

  • скорочення витрат на ведення бізнесу, зокрема на кількість персоналу, оренду офісів;
  • скорочення паперового документообігу;
  • зниження ймовірності виникнення помилок;
  • значне зростання швидкості обробки операцій, автоматизація бізнес-процесів та зменшення часу обробки заявок клієнтів;
  • збільшення працездатності, оскільки програма з обліку фінансів не потребує вихідних та відпустки, не хворіє та працює цілодобово;
  • оптимізація робочих процесів з урахуванням обробки великої кількості даних, зменшення витрат за організацію діяльності, маркетинг;
  • постійне покращення якості обслуговування, оскільки штучний інтелект навчається;
  • впровадження нових унікальних інструментів, що підвищують лояльність клієнтів, що покращують якість послуг, що надаються;
  • створення нових технологій, що допомагають реалізувати сучасні підходи у роботі фінансових організацій.

Це лише частина вигод для банків та фінансових установ, які відкриваються під час впровадження FinTech технологій. Програми для фінансів дозволяють вийти в діджитал простір і зайняти у ньому впевнені позиції. Типовий приклад – Монобанк. Він немає відділень, у своїй кількість користувачів колосально зростає.

переваги програм для користувачів

Переваги додатків для користувачів:

  • зручність використання власних грошей;
  • можливість контролювати фінансові доходи, витрати, вести облік;
  • формування плану та розрахунків доходів, можливість заздалегідь вибудовувати модель взаємодії з фінансами;
  • відсутність необхідності безпосередньо звертатися до банків до роботи з ними;
  • зручна взаємодія між фінансовими організаціями та клієнтами;
  • доступ до інформації та функцій цілодобово;
  • автоматизація потокових фінансових процесів, наприклад, оплата комунальних платежів, виплати за кредитами та інші;
  • налаштування програми персонально під свої потреби;
  • прив'язка банківських карток, комфортне та швидке здійснення платежів.

Фінансові програми допомагають бізнесу та клієнту швидко комунікувати та виконувати завдання з обох сторін.

Розробка фінтех додатків та сервісів від Wezom

Рекомендуємо почитати
Створюємо мобільні програми з гарантією

Використовуйте всі переваги мобільних програм: автоматизуйте рутину, скорочуйте витрати. Наші експерти підберуть найкращі рішення безпосередньо для вашого бізнесу.

Отримати пропозицію

Компанія Wezom пропонує послуги з розробки фінансових додатків. Ми ретельно аналізуємо потреби ваших клієнтів, визначаємо необхідні інструменти та впроваджуємо їх. За рахунок використання сучасних технологій нам вдається реалізувати навіть найскладніші проекти.

Ось кілька причин, чому замовити розробку фінансових програм у компанії Wezom вигідно:

  • ми використовуємо стек сучасних технологій, завдяки чому забезпечується швидкодія сервісу, високий рівень функціональності, безпека;
  • кожен етап ми детально обговорюємо та ведемо звітність, жодних прихованих платежів чи несподіваних змін;
  • наші ресурси дозволяють розробляти індивідуальні інструменти під бізнес, а аналітики становлять докладну стратегію просування, завдяки чому ефективність програми підвищується вже на етапі створення;
  • у нас працює великий штат співробітників, підбираються фахівці за рівнем проекту, а за рахунок налагодженої комунікації всередині компанії роботи виконуються швидко, зменшується ймовірність помилок та правок;
  • ми чітко дотримуємось складеного завдання, що допомагає звести кількість правок до мінімуму, а якщо в ході розробки проекту вносяться зміни, ми оперативно їх реалізуємо.

Наша мета – створювати якісні програми для фінансів, які приноситимуть бізнесу прибуток, а клієнтам нададуть інструменти для комфортної взаємодії з компанією.

основні етапи розробки

Основні етапи розробки

  1. Ви приходите до нас в офіс, ми обговорюємо проект, ставимо завдання, визначаємо цілі. На цьому етапі важливо зрозуміти, яку роль виконуватиме програма для фінансів і які інструменти слід впроваджувати.
  2. Аналітики збирають дані, вивчають цільову аудиторію, вивчають конкурентів та особливості бізнесу. Складається технічне завдання.
  3. Далі ми розробляємо зразок, продумуємо кожну деталь. Особливу увагу приділяємо як функціональності, а й зовнішньому вигляду. Додаток має бути легким, зрозумілим та доступним для кожного.
  4. Дизайнер починає малювати елементи. Впроваджується фірмовий стиль, при необхідності він окремо розробляється. Прорисовується інтерфейс програми, а також створюється дизайн UX. Після затвердження дизайну, розробники починають реалізовувати програмну частину.
  5. Ми використовуємо стек сучасних технологій для створення програми. Розробляються фінансові програми для android, під iphone, при необхідності робиться кросбраузерна версія. Впроваджуються всі необхідні інструменти. Далі проводиться тестування і після цього проект запускається.

На кожному етапі ми складаємо детальний звіт, ви контролюєте всі процеси. Наше завдання – зробити ефективний сервіс, який приноситиме вашій компанії прибуток.

Рекомендуємо почитати
Скільки коштує розробка мобільних додатків

На вартість розробки мобільного додатка впливають різні фактори, про які не завжди знають замовники.

Докладніше

Вартість розробки фінансового застосування

На вартість розробки програми фінансів впливає безліч чинників. Для якої операційної системи розробляється – під айфони чи андроїд? Можливо, це буде веб-версія? Під час обговорення проекту ми зрозуміємо потреби проекту та інструменти, які необхідні для його реалізації.

Кожна технологія та інструмент, впроваджений у програму, потребує часу на розробку. Це збільшує вартість. Крім того, часто потрібна інтеграція зі сторонніми ресурсами, підключення до банківських систем. Детальну ціну ми зможемо озвучити лише після обговорення проекту. Тоді стануть зрозумілими завдання, і час на їхню реалізацію. Тому ми пропонуємо залишити заявку на дзвінок менеджера та все детально обговорити.

Приклади популярних програм для особистих фінансів

На ринку реалізовано чимало додатків, призначених контролю, обліку особистих фінансів, організації витрат, для підрахунків, виставлення рахунків та інших.

money lover

Money Lover

Додаток, який дозволяє контролювати особистий бюджет. Є графіки, діаграми, що формують картину витрати та доходу. Користувач легко може відстежити, куди витрачає гроші. Подібні інструменти дають змогу спланувати бюджет. Всі дані зберігаються в Dropbox, тому не загубляться. Зручна функція – контроль витрат. Боїтеся, що витрачаєте зайві кошти? Поставте ліміт, і заздалегідь знатимете, коли наблизитесь до нього. Платна версія дозволяє прикріплювати карти, дані про витрати будуть заноситися автоматично. У безкоштовній версії усі дані вводяться вручну.

splittable

Splittable

Це дуже зручна програма для розподілу витрат. Наприклад, ви винаймаєте з другом квартиру. Сервіс допоможе сформувати всі витрати, веде облік та створює докладну звітність. Так ви знатимете, хто і скільки витратив на їжу, купівлю побутового приладдя, оплату комунальних послуг та інші витрати. Ця програма з обліку фінансів ідеально підходить для тих, хто веде окремий бюджет.

money manager

Money Manager

Дуже якісна програма, яка здатна розпізнавати дані з чеків. Сфотографуйте його і програма автоматично занесе всі витрати. Графіки, діаграми та докладні звіти дозволяють сформувати загальну картину та легко моніторити бюджет. Підходить для аналізу витрат у кількох валютах, причому програма сама конвертує їх, спираючись на актуальний курс.

expensify

Expensify

Потужний сервіс обліку фінансів. Він допомагає відстежувати особисті та ділові витрати. Призначений для сегменту бізнесу, тому що прямо у додатку можна бронювати готелі, замовляти квитки, організовувати відрядження та розраховувати витрати на них. Скануйте квитанції, і програма занесе їх у базу, підвівши розрахунок. Можна прикріплювати карти, є вбудований конвертер валют, можливість інтеграції із бухгалтерськими сервісами.

старий добрий excel

Старий добрий Excel

Навіть стандартний Excel спочатку розроблявся як інструмент обліку даних. Його часто використовують у бухгалтеріях, хоча все частіше використовуються більш сучасні послуги. Тим не менш, інструментів та функціоналу Excel достатньо для того, щоб вести фінансовий облік. Однак, на відміну від сучасних програм, усі дані вводяться вручну. Немає можливості підключити карти, щоб контролювати платежі. І все ж таки, це теж програма з обліку фінансів.

Сучасні технології дозволяють розробляти нативні програми. Фінансові програми на Android або для iPhone виконують свої завдання і легко встановлюються на смартфони. Завдяки цьому контроль фінансів відбувається прямо в мобільному телефоні, і завжди під рукою.

Переваги нашої компанії у розробці

  1. Досвід. Ми займаємося розробкою цифрових продуктів вже понад 20 років, за цей час ми змогли вивчити безліч аспектів та підходів, а також зробити достатню кількість помилок, щоб зараз створювати бездоганні рішення.
  2. Команда. У нас ціла команда досвідчених та відповідальних фахівців, яка працює злагоджено, як єдиний механізм, і прагне зробити свою роботу швидко та якісно.
  3. Портфоліо. За час нашої роботи ми створили багато вдалих інструментів для наших клієнтів, якими нам не соромно поділитися.
  4. Залучення. Ми прагнемо не просто розробити сайт або додаток, а створити інструмент, який вирішить усі ваші завдання, адже ваш успіх – наша найкраща похвала.
  5. Експертність. Ми не просто створюємо професійні сайти, ми також глибоко розуміємося на багатьох сферах бізнесу, адже кожен із наших співробітників спеціалізується на конкретних нішах, у яких створив не один проект і готовий і далі показувати високі результати.
  6. Якість. Наші продукти протестовані на багатьох рівнях, ми виконуємо свою роботу в термін і не виходимо за рамки обумовлених бюджетів, адже наша мета - створити якісний і ефективний інструмент, який не тільки виправдає, але і перевершить усі ваші очікування.

Висновки

Розробка фінансових програм необхідна як бізнесу, так і клієнтам. Це чудовий спосіб взаємодії компанії зі своїми клієнтами, надання унікальних можливостей та інструментів, оптимізація контролю бюджету. Це чудові інвестиції у майбутнє компанії.

FAQ - або Часті питання

Що таке фінансовий додаток?

Фінансовий додаток - це програма, яка встановлюється на ваш пристрій і допомагає впоратися з будь-якими фінансовими питаннями, будь то ведення домашнього бюджету або банківські операції.

Як створити програму для особистих фінансів?

Щоб створити програму для фінансів, достатньо звернутися до компанії з розробки. Але перш, продумайте, чого саме ви хочете досягти за допомогою вашої програми. Щоб замовити розробку у WEZOM або дізнатися подробиці - залиште заявку на сайті, наш менеджер передзвонить вам та проконсультує з усіх питань.

Чому краще вибрати нестандартний товар?

Коли йдеться про створення мобільних додатків, дуже важливо робити їх унікальними, адже саме унікальність приваблює користувачів. Якщо всі програми будуть стандартними, ніхто не буде ними користуватися, адже немає сенсу встановлювати безліч інструментів для однієї дії.

Хто такі розробники фінансових програм?

Насамперед, це компанії, які спеціалізуються на розробці додатків. По суті, будь-який підрядник, який здатний створити програму, може зробити і фінансову програму. Але ми рекомендуємо звертати увагу на експертність аутсорсерів, адже наявний досвід роботи у вашій сфері може допомогти досягти ще кращих результатів.

Як вам стаття?
5.0
Проголосувало: 1
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.