Леся
Леся
Head of QA Department
17.04.2024

Ми отримали ще один QA сертифікат: тепер WEZOM – офійційний партнер ASTQB!

Леся
Леся
Head of QA Department
17.04.2024
17.04.2024
378
7 хвилин
0

Сьогодні ми поділимося з вами чудовою новиною – нещодавно ми стали офіційними партнерами ASTQB! Нижче ми розкриємо цінність цього звання.

Що означає це партнерство?

ISTQB – це один із найбільш значущих іспитів, що підтверджує теоретичні та практичні навички застосування Agile, автоматизації та штучного інтелекту у тестуванні програмного забезпечення.

Отримавши цей сертифікат, ми стали партнерами ASTQB і, таким чином, потрапили в Офіційний Список Сертифікованих Тестувальників Програмного Забезпечення США (The Official US List of Certified Software Testers™), що є еталоном справжнього професіоналізму для більшості роботодавців із США.

Чому це так важливо для нас?

Як відомо, якість програмного забезпечення (тобто, відповідність специфікаціям, стандартам та загальноприйнятим вимогам) є одним із ключових факторів, що забезпечують його життєздатність та конкурентоспроможність. Ми хочемо, щоб наші клієнти були впевнені в нашій здатності забезпечити цю бізнес-цінність для їх продуктів. І, оскільки партнерство з ASTQB є одним із загальновизнаних і найпрестижніших проявів експертності в галузі QA, ми вирішили отримати його, чого б нам це не вартувало.

Ось що кажуть наші фахівці, які проходили сертифікацію ISTQB

 

Ми поспілкувалися з нашими фахівцями, які проходили сертифікацію ISTQB, щоб розповісти нашим читачам більше про нюанси набуття статусу партнера. Зокрема, кілька питань було поставлено Наталії, Manual QA Tech Lead,та  Аллі, Middle Manual QA.

Наскільки важко було отримати цей сертифікат?

Наталія: Отримання сертифікату базового рівня ISTQB стало для мене цікавим випробуванням, що вимагало суттєвої підготовки та зосередженості. Мені довелося знову повторити численні теми, які є фундаментальними для професії QA. Незважаючи на те, що запропонований матеріал спочатку здався досить складним, систематичне навчання та практичний досвід значно спростили для мене засвоєння інформації. Загалом сертифікація – це чудова можливість перевірити свої професійні знання та навички, що вкрай важливо для впевненості у своїх силах і, звичайно ж, для подальшого кар'єрного зростання.

Алла: Це було нескладно, а сам іспит було подано у вигляді тестів.

Які навички підтверджує ця сертифікація?

Наталія: Сертифікація ISTQB Foundation Level підтверджує знання основ тестування програмного забезпечення. Вона наголошує на важливості структурованого підходу до процесу тестування – від планування, створення та виконання тестів до оцінки їх результатів та звітності.

Алла: На цьому іспиті перевірялися мої базові знання теорії тестування та забезпечення якості. Також було оцінено мої практичні навички застосування технік тест-дизайну.

Висновок

Ми розуміємо, що жоден престижний сертифікат не здатний гарантувати нам десятки нових контрактів. Нашою основною метою є впевненість наших клієнтів у досвіді та знаннях, які дозволять нам створити дійсно якісне та масштабоване рішення, здатне дати фору навіть усталеним лідерам. В якості  ідентифікатора нашої надійності, ми вирішили стати офіційними партнерами ASTQB. Якщо ви хочете довірити нам свій проєкт або будь-який його етап, зв'яжіться з нами просто зараз.

Леся
Про автора
Леся
Head of QA Department
Досвід роботи 7 роки
Керівник відділу контролю якості (QA) та автор статей, має великий досвід та глибокі знання в галузі тестування програмного забезпечення. Її статті — цінне джерело знань, пов'язаних із передовими методиками та практиками QA, написані у доступній та зрозумілій формі.
Більше статей від автора
Як вам стаття?
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.