Вікторія
Вікторія
IT Sales Manager
21.01.2022

CRM для дистрибуції

Вікторія
Вікторія
IT Sales Manager
21.01.2022
21.01.2022
5.0
2607
0

Дистрибуція продукції - один із найпоширеніших на сьогодні видів бізнесу. Цій сфері, як і будь-якій іншій, сьогодні доводиться відповідати на виклики диджиталізації. Відхід у "цифру" вкрай потрібний, тому що надає галузі очевидні переваги. А головним діджитал-інструментом постачальників стала система CRM для дистрибуції. Розгляньмо це рішення докладніше.

Що це таке – CRM для дистрибуції?

що таке CRM

CRM для дистрибуції – це софт, який допомагає здійснювати облік усієї документації та організовувати процеси за допомогою комп'ютерних систем. Як і будь-яке інше програмне забезпечення, він складається з функціональних модулів, які тісно пов'язані між собою.

CRM покликана спростити роботу з документацією, звітністю, клієнтами, допомагає налагодити організацію процесів та роботу співробітників. І завдяки своїй природі вона чудово справляється із цими завданнями, а тому користується величезною популярністю.

Річ у тому, що CRM система підвищує ефективність та продуктивність компанії. Таким чином, за аналогічних витрат ресурсів (часу, праці співробітників), ви отримуєте значно вищі результати: більше клієнтів отримали послугу за той самий час; немає помилок через людський чинник; немає простоїв або зірваних угод через втрату або пошкодження інформації про клієнта; підвищується прибуток та дохід компанії.

Переваги рішення

переваги CRM

Якщо ви розмірковуєте, чи потрібна вашій компанії CRM для дистрибуції - пропонуємо вам розглянути її можливості та переваги. Якщо серед них є ті моменти, які зараз викликають певні труднощі у вашому бізнесі або просто вимагають удосконалення - це рішення для вас. Отже, можливості та переваги даного рішення:

  • Єдина клієнтська база: дані за всіма клієнтами вашої компанії зберігаються в одному місці, що дозволяє уникнути дублів або перепусток, а також зручно сегментувати вашу аудиторію та взаємодіяти з нею;
  • Організація продажів: відділ продажів не має працювати навмання, завдяки цьому рішенню ви зможете вибудовувати плани, продумувати кроки для їх досягнення, стежити за їх виконанням, а також отримувати повну звітність;
  • Зростання продажів: завдяки тому, що ваші процеси оптимізовані, ви зможете обслуговувати клієнтів значно швидше та якісніше, а отже продуктивність вашої компанії та позитивний досвід ваших клієнтів забезпечать вам ще більше продажів за тих самих зусиль;
  • Контроль філій: якщо у вас є дочірні підприємства або підрозділи, які працюють як частина вашої компанії, ви можете організовувати та контролювати їх роботу в рамках системи, щоб не втратити важливих даних.
  • Безпека: це ключовий фактор, який є важливим і для вас, і для клієнтів, адже завдяки CRM системі для дистрибуції їх дані будуть захищені від третіх осіб, а також від пошкодження або втрати, що гарантує коректну роботу, своєчасне та точне обслуговування, а також спокій ваших клієнтів.

Автоматизація дистриб'юторської діяльності компанії за допомогою CRM

Автоматизація дистриб'юторської діяльності компанії

Автоматизуючи своє підприємство ви не просто дотримуєтеся модних тенденцій створення своїх цифрових ресурсів, ви отримуєте незамінний інструмент, який допоможе вирішити завдання та проблеми вашого бізнесу, досягти вищих показників та отримати можливість зростання та розвитку.

Вибираючи CRM для автоматизації дистрибуції, ви зіткнетеся з вибором: кастомна розробка або готове рішення. Погляньмо на обидва варіанти.

Готове рішення приваблює своєю вартістю та швидкістю: ви отримуєте його практично одразу, адже не потрібно чекати на розробку з нуля. Ціна такого рішення може бути значно нижчою від кастомного рішення. Але є свої недоліки: подібні рішення завжди однакові для всіх, відповідно не варто очікувати від них підстроювання безпосередньо під ваші завдання та процеси. Може виникнути проблема того, що ви переплатите за деякі функції та можливості, які виявляться вам непотрібними.

Кастомні рішення програють у плані вартості та строків: розробка з нуля займає певний час, а також коштує дорожче, ніж рішення, розроблені один раз під усіх. Але за це ви отримуєте свої переваги: система заточена саме під вашу компанію, а значить, вона забезпечена всіма та лише тими функціями, які потрібні саме вам, будуть вирішувати ваші завдання та приносити користь. До того ж ви можете максимально кастомізувати її, додавши ті функції, які можуть бути не властивими для такого типу рішень, але дуже потрібними вам, а також інтегрувати рішення з іншими програмними продуктами вашої компанії.

Кінцевий вибір залежить лише від вас, але ми рекомендуємо ретельно зважити всі "за" та "проти", щоб обране рішення приносило максимальну користь, а інвестиції окупилися у найкоротші строки.

Висновки

CRM система

CRM система для дистрибуції – потрібне рішення для автоматизації цієї сфери. Воно пропонує широкий спектр можливостей та переваг, який допоможе вашій компанії зрушити з місця та почати активний рух вперед.

Якщо ви хочете замовити розробку CRM для дистрибуції Wezom, залиште заявку на сайті. Ми обов'язково передзвонимо вам та обговоримо подробиці. Якщо у вас є якісь питання або просто хочете отримати більше інформації, зв'яжіться з нами. Консультації безплатні й ні до чого вас не зобов'язують. Диджиталізуймо ваш бізнес!

Як вам стаття?
5.0
Проголосувало: 1
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.