WEZOM посіла 3630-е місце у рейтингу Inc. 5000 за 2024 рік

10.09.2024
1263
0
5 хвилин

З трирічним зростанням доходу на 130%, ми зайняли 3630-е місце серед найшвидше зростаючих приватних компаній США.

НЬЮ-ЙОРК, 13 серпня 2024 р. – Inc. сьогодні оголосила, що WEZOM посіла 3630-е місце у рейтингу Inc. 5000 за 2024 рік – щорічному списку найшвидше зростаючих приватних компаній Америки. Це престижне визнання надає глибокий аналіз найуспішніших компаній у найбільш динамічному сегменті економіки – незалежному підприємництві. Багато відомих брендів, таких як Microsoft, Meta, Chobani, Under Armour, Timberland, Oracle і Patagonia, вперше отримали національне визнання, коли потрапили до Inc. 5000.

Потрапляння до списку Inc. 5000 є значною віхою для нас. Це визнання підкреслює відданість нашої команди та нашу непохитну прихильність до надання високоякісних програмних рішень. Ми з нетерпінням очікуємо на подальше зростання та допомогу нашим клієнтам досягати успіху.
(c) Сергій Гузенко, CEO і засновник Wezom.

Клас Inc. 5000 за 2024 рік представляє компанії, які досягли швидкого зростання доходів, попри інфляційні виклики, зростання витрат на капітал і складнощі з наймом персоналу. Серед компаній, що потрапили до топ-500 цього року, середній трирічний темп зростання доходу склав 1 637 відсотків. Загалом компанії, що потрапили до Inc. 5000 цього року, додали до економіки 874 458 робочих місць за останні три роки.

Повні результати Inc. 5000, включаючи наш профіль і інтерактивну базу даних, яка може бути відсортована за галузями, місцезнаходженням та іншими критеріями, доступні на сайті https://www.inc.com/inc5000. Усі 5000 компаній представлені на Inc.com починаючи з вівторка, 13 серпня, а топ-500 – у новому випуску журналу Inc., який надійде у продаж у вівторок, 20 серпня.

"Одне з найбільших задоволень моєї роботи – перегляд списку Inc. 5000, щоб побачити всі захоплюючі та несподівані способи, якими компанії змінюють сектори від охорони здоров’я та штучного інтелекту до одягу та кормів для тварин. Вітаю цьогорічних лауреатів за швидке зростання їхнього бізнесу, незважаючи на економічні потрясіння, з якими ми всі стикалися протягом останніх трьох років", – зазначив головний редактор Майк Хофман.

Потрапити до списку Inc. 5000 в ці складні часи – це велике досягнення для WEZOM. Попри труднощі, відданість нашої команди та прихильність до успіху клієнтів стимулювали наше зростання. Це визнання надихає нас продовжувати розвиватися, відкривати нові можливості та досягати ще більших успіхів.

WEZOM зарекомендувала себе як помітний гравець в ІТ-індустрії, досягнувши значних результатів, що підкреслюють наше швидке зростання та вплив. Зайнявши 174-е місце серед компаній в Іллінойсі, 283-е місце в ІТ-сервісах по США та 171-е місце в Чикаго, наш успіх відображає нашу відданість інноваційним та індивідуалізованим програмним рішенням.

Ці досягнення підкреслюють нашу здатність процвітати на конкурентному ринку, водночас постійно задовольняючи потреби наших клієнтів, що розвиваються. Наша відданість досягненню досконалості та стратегічний підхід зробили нас лідером у секторі ІТ-послуг.

Гузенко Сергій
Про автора
Гузенко Сергій
CEO&founder WEZOM
Досвід роботи 25 років
Заснував IT-компанію WEZOM у 1999 році. Сьогодні стратегічна прозорливість та лідерство Сергія Гузенка дозволили WEZOM займати лідируючі позиції на ринку.
Більше статей від автора
Як вам стаття?
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.