Логістичні провайдери очікують буму складської робототехніки та росту галузі на 133%

Євген
Євген
CBDO
16.12.2022
16.12.2022
5.0
1551
0

Американські та британські 3PL-провайдери очікують що у 2023 році масштаби застосування робототехніки у складській логістиці зростуть більш ніж удвічі - на 133%.

Як повідомляє VentureBeat, такі оцінки містить новий галузевий звіт  компанії Extensiv. Аналітики опитали понад 200 представників 3PL-компаній у США, Канади, Великої Британії, Австралії та Нової Зеландії. 

Опитування учасників ринку свідчить, що наступного року ключовими напрямками інвестицій у технології будуть електронний білінг та інвойсинг (32%), мобільне сканування штрих-кодів (27%), а також засоби звітності і аналітики (25%). В пріоритетну п’ятірку технологій також входять WMS-системи та засоби планування роботи складських доків (14%). У 2023 році учасники опитування планують запровадити у свій бізнес щонайменше один новий диджитал-інструмент.

Автоматизація стала ще одним критично важливим рушієм зростання галузі. Понад половина опитаних учасників ринку (53%) вважають автоматизацію процесів на складі головною можливістю 2023 року. Компанії активно шукають можливості для масштабування операції та задоволення попиту на омніканальність у ритейлі.

Які ще технології найближчими роками гратимуть вирішальну роль у розвитку логістики? Нещодавно ми розповідали в нашому блозі про можливості блокчейну та смарт-контрактів. За допомогою цих засобів можна захистити ланцюжки постачання від людського фактора та корупційних ризиків, спростити міжнародний документообіг та бюрократію, проводити надійні фінансові транзакції без посередників.

Як вам стаття?
5.0
Проголосувало: 1
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.