Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
12.03.2021

Мобільний додаток для освіти

Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
12.03.2021
12.03.2021
5.0
8299
0

Система освіти ідеально поєднується із технологіями. Програми дають можливість зробити процес навчання інформативним, інтерактивним та захоплюючим. Це приваблює широку аудиторію, розширює можливості для впровадження нових послуг та допомагає отримати відмінну взаємодію з аудиторією. Освітні програми відкривають нові можливості для ВНЗ, шкіл, приватних викладачів та навчальних центрів.

Мобільні програми для освіти

Навчальні програми дозволяють модифікувати систему викладання і вивести її на новий рівень. Причому такий підхід працює як для загальноприйнятої освіти у школах, університетах та інших навчальних закладах, так і у приватному викладанні. Навчання за допомогою мобільного додатка – це ефективно, і ось чому:

  • Методики та комплекси програм об'єднуються в одну систему та управляються з пристрою користувача . Іншими словами, навчальні програми можуть об'єднувати кілька курсів, освітніх програм, і учневі не доведеться використовувати різні програми або ресурси.
  • Економія часу, грошей, сил та ресурсів . Багато курсів та освітніх програм вимагають інструментів для роз'яснень. Наприклад, важко пояснити математику «на пальцях», чи уроки гри на гітарі без гітари. Навчальні програми можуть замінювати або бути альтернативою таких інструментів.
  • Відстеження прогресу та динаміки . Електронна статистика дозволяє стежити за успіхами, а проведення тестів контролює навчання. Так можна реалізовувати додатки для загальноосвітніх установ. Електронний щоденник учня, графік відвідувань занять та інші інструменти дають можливість легко відстежувати динаміку та прогрес учня.
  • Інтерактивність . Головна перевага освітніх програм – можливість інтерактивної взаємодії з користувачем. Погодьтеся, фізику набагато легше пояснити, якщо багато процесів можна показати і зробити так, щоб учень сам брав у них участь у ігровій формі.
  • Підстроювання під потреби та можливості . Користувач мобільного додатка може займатися у поїздці, на відпочинку, у перерві між роботою, коли йому заманеться. Це розкриває колосальні можливості, підстроювання під клієнта дає гнучкість та унікальну пропозицію.
  • Легка монетизація . Освітні програми приносять своєму власнику гроші, їх легко монетизувати та впровадити додаткові платні функції.

Програми для освітньої діяльності не тільки приносять бізнесу прибуток, але й корисні для самих користувачів. Можна реалізувати будь-який проект.

Що має бути реалізовано

що має бути реалізовано

Щоб додаток вийшов ефективним, необхідно чітко розуміти його цілі та завдання. Тоді легко зрозуміти, які функції впроваджувати та що має бути реалізовано. Але освітні програми об'єднує одна річ: деякі функції у них суміжні і повинні впроваджуватися здебільшого. Що має бути реалізовано:

  • онлайн щоденник чи сторінка успіху учня;
  • особистий кабінет зі статистикою, курсами та іншими даними;
  • інструменти додавання аудіо, відео та фото контенту;
  • інтерактивні інструменти для цікавої взаємодії;
  • система оцінювання, випробування;
  • інструменти монетизації, якщо вони потребують;
  • сторінки блогового типу з інформацією, відповідями на запитання;
  • сторінки із навчальними матеріалами;
  • каталог курсів, уроків, занять, що дозволяє структурувати записи;
  • інструменти спілкування з викладачем.

Звичайно, для кожної програми підбирається індивідуальний набір функцій. Від цього залежить вартість, термін виконання завдання. Освітні програми мають чіткі цілі та завдання. Ми визначаємо їх разом з вами та допомагаємо реалізувати проект від ідеї до повноцінно працюючої програми.

Можливості мобільних додатків для шкіл та ВНЗ

можливості мобільних додатків для шкіл та ВНЗ

Освітні програми для шкіл, університетів та інших офіційних навчальних закладів дещо відрізняються від програм комерційного типу. Вони мають виконувати роль помічника студенту та замінювати викладача у деяких моментах. Як правило, вони виконують такі завдання:

  • дозволяють студенту отримувати додаткову інформацію та знання, в тому числі завдяки інтерактивній взаємодії з додатком;
  • прискорюють обмін інформацією, покращують взаємодію між викладачем та учнем;
  • створюють освітню спільноту, де кожен учасник робить свій внесок у його розвиток;
  • спрощують систему оцінювання та контроль за знаннями, як правило, шляхом проведення тестування та інших способів оцінювання;
  • модернізують процес навчання, залучаючи більше учнів та спрощуючи розуміння отриманої інформації.

Навчальні програми значно підвищують взаємодію між учнем та навчальним закладом. Спрощується контроль, процес навчання стає цікавішим, легшим і доступнішим, а систематизація бази знань дозволяє своєчасно оновлювати її.

Рекомендуємо почитати
Створюємо мобільні програми з гарантією

Використовуйте всі переваги мобільних програм: автоматизуйте рутину, скорочуйте витрати. Наші експерти підберуть найкращі рішення безпосередньо для вашого бізнесу.

Отримати пропозицію

Приклади додатків для освіти

Прикладів навчальних додатків дуже багато, ми наведемо лише кілька, які успішно реалізовані та працюють:

  • Слово дня . Програма, яка забирає 20 секунд часу. Щодня воно видає нове слово та його значення. Це міні-словник, який розширює загальні знання та кругозір.
  • TED . Ця програма, в якій зібрані лекції ораторів TED з усього світу. Величезна база знань, де кожен знайде собі корисну лекцію. Більшість лекцій англійською, що дає додаткове прокачування мови.
  • Слухай аудіокниги . Додаток для любителів аудіального контенту. Величезна бібліотека книг, які можна слухати у зручний час.
  • Codeacademy . Якщо хочете прокачатися в IT індустрії, це додаток для вас. Маса лекцій, практичних уроків з аз програмування.
  • Anatomy 4D . Додаток для тих, хто хоче дізнатися про анатомію. Англомовне, але інтерактив наскільки розвинений, що можна і без знання мови все зрозуміти.
  • ARTSY Додаток для гідів та любителів мистецтва. Вивчайте різноманітні картини, їх особливості. У колекції понад 10 000 картин і вони поповнюються щодня.
  • Algebra Tutoring Course . Репетитор математики онлайн. Є багато завдань, починаючи від найпростіших, закінчуючи завданнями з матаналізу. Додаток показує всі етапи обчислення, показує помилки та методи їх вирішення.

Це лише крапля у величезному морі. Навчальні програми з'являються щодня, але при цьому їх легко зробити унікальними та максимально корисними. Ми у Wezom знаємо, як це зробити.

Як ми створюємо навчальні мобільні програми?

як ми створюємо навчальні мобільні програми

Ми працюємо за перевіреним алгоритмом, який дозволяє нам швидко зрозуміти завдання, сформувати концепцію та розробити освітні програми.

Етапи розробки мобільного додатку

  1. Обговорення ідеї . Ви приходите до нас зі своєю ідеєю, і ми докручуємо її, формуємо і створюємо їй оболонку.
  2. Аналітика . Фахівці перевіряють нішу, вивчають популярність, аудиторію, роблять прогноз зростання, вивчають конкурентів. Збираються всі дані, щоб створити відразу ефективний та популярний додаток.
  3. Концепція та прототип . На основі даних формуємо концепцію та створюємо прототип. Так ми починаємо бачити нашу ідею, і що має вийти у результаті. Після затвердження прототипу створюється технічне завдання і фахівці приступають до розробки.
  4. Дизайн та технічна розробка . Освітні програми мають бути простими зовні, але складними всередині. Дизайнер робить все, щоб складні алгоритми приховати за простотою та витонченістю інтерфейсу. Програмісти створюють робочі модулі та втілюють ідею у реальність.
  5. Тестування та запуск . Проводиться тест, програма перевіряється на наявність помилок, і при успішному тестуванні запускається. Ми допомагаємо вивантажити його на майданчики, навчаємо ваших співробітників користуватися інструментами.

Тепер ваш додаток працює. Ми в компанії Wezom надаємо гарантійну підтримку та супроводжуємо вас від етапу обговорення ідеї до повного запуску. Додатково надаємо послуги просування та технічної підтримки.

Рекомендуємо почитати
Як розрахувати вартість розробки MVP?

MVP – це "мінімальна" версія софту, що дозволяє протестувати гіпотезу або оцінити потенціал проекту.

Докладніше

Терміни розробки програми

Освітні програми сильно відрізняються один від одного за функціональністю, інтерфейсом, завданням. Тому сказати терміни розробки дуже важко. Орієнтовно, навчальні програми створюються від 2 місяців. Точніше ми можемо сказати лише після обговорення ідеї. Приїжджайте до нас в офіс і наші консультанти не лише дадуть відповіді на запитання, а й сформують приблизну вартість та терміни виконання проекту.

Впровадження докладання у систему освіти – це чудове рішення як бізнесу, так державних установ. Сучасне суспільство просувається у бік технологій і система освіти не повинна відставати. Це допоможе випередити конкурентів, стати доступнішим та розширити аудиторію.

FAQ

Які переваги у освітньої програми?

Освітні програми корисні як для бізнесу, так і для державних шкіл, ВНЗ та інших установ. Це можливість надати інформацію у зручній формі, впровадити інструменти інтерактивності, де учні зможуть повністю поринути у процес. З таким додатком ви можете розширити аудиторію, утримувати її та контролювати результативність освіти.

Скільки коштуватиме розробка програми для освіти?

Все залежить від поставлених завдань та складності проекту. Який стек технологій впроваджувати, які функції мають бути реалізовані, яке навантаження на додаток та інші фактори дуже впливають на вартість. Тільки після обговорення проекту можна говорити про цифри.

Скільки часу потрібно на створення мобільного додатка для навчання?

Термін виконання такого проекту залежить від тих самих чинників, що й вартість. Точні терміни прорахувати неможливо в принципі, але приблизні легко визначити за тими завданнями, які поставлені. Зв'яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом і ми обговоримо деталі.

Як вам стаття?
5.0
Проголосувало: 3
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.