Олена
Олена
Project Manager
15.12.2022

Як врятувати ланцюжки постачання від війни: WEZOM взяв участь в Українському Логістичному Форумі

Олена
Олена
Project Manager
15.12.2022
15.12.2022
2248
12 хвилин
0

Команда WEZOM стала офіційним digital партнером та учасником UKRAINIAN LOGISTICS FORUM 2022, що відбувся в Києві 9 листопада. Чи не в перше від початку війни галузеві експерти, підприємці та посадовці зібрались під одним дахом, аби обговорити нагальні проблеми логістики та захист ланцюжків постачань в умовах воєнного часу. 

Фахівці провідних логістичних операторів України обмінялись досвідом роботи в умовах величезних ризиків та невизначеності. Логістика наразі зіткнулась зі складними викликами:

  • Як зберегти ефективність та рентабельність перевезень?
  • Як захистити ланцюжки постачання за умови втрати складів і нестачі транспорту?
  • Як контролювати процеси в умовах проблем з електрикою та зв’язком?
  • Як захистити персонал, що нерідко ризикує життям на роботі?
  • Як зберегти можливості для відновлення та розвитку галузі?

Своїм “досвідом виживання” поділилися представники таких гігантів як PepsiCo, “Епіцентр К”, MC Bauchemie тощо. Тій же PepsiCo довелося повністю перебудувати свої ланцюжки постачання, адже до війни 98% продажів в Україні забезпечувались виробництвом на двох заводах в Миколаєві. 

З доповідями виступили фахівці галузевих асоціацій та Державної митної служби України, чимало було сказано про інтеграцію української логістики в європейський простір. Посадовці констатували, що війна радикально збільшила навантаження на залізничний та автомобільний транспорт. Наразі галузь автоперевезень тримає на своїх плечах ледь не весь український бізнес, тож гостро потребує нових рішень та технологій.

Власним досвідом на форумі поділилась і наша команда, адже WEZOM має низку кейсів з диджиталізації автоперевезень на американському ринку. Йдеться про IT-рішення для диспетчерингу та автоматизації управління автопарком, що тепер можуть бути вельми корисними для українських перевізників.  

Попри усі складнощі воєнного часу, у цьогорічному UKRAINIAN LOGISTICS FORUM взяли участь близько 150 експертів. Нам приємно було виступити офіційним партнером та спонсором проведення форуму, особливо в такі непрості часи. Ми познайомились з неймовірними фахівцями та підприємцями. 

А щоб додати серйозному заходу трохи драйву, ми розіграли серед учасників Apple Watch Series 7. Дякуємо всім, хто долучився!

Як вам стаття?
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.