Сервіси для автопостингу

16.08.2021
2.6
19459
1

Усі чули прислів'я «Без праці не виймеш і рибку із ставка». Так, для досягнення мети потрібно насправді докладати багато зусиль. Але часом людина робить стільки зайвої роботи, яку можна спростити без втрати результатів. Наприклад, у разі розміщення публікацій у соціальних мережах. Якщо ви взялися за SMM-просування та витрачаєте багато часу на регулярне додавання постів вручну, ви напевно мало чули про автопостинг. І дарма, адже цей інструмент здатний позбавити вас зайвих завдань і полегшити ведення бізнес-спільноти або облікового запису.

У цій статті ми докладно розберемо, що є автоматичним постінгом у соціальні мережі, навіщо він потрібен і якими сервісами користуватися найзручніше. Про все по порядку.

Що таке автопостинг?

Розробники розуміють болі SMM-фахівців, які не бажають цілодобово сидіти онлайн і додавати чергові пости. Так і з'явився автопостинг у соціальних мережах. Сервіси забезпечують автоматичне та зазвичай відкладене розміщення контенту за запланованим графіком. Вони часто володіють широким набором можливостей:

  • ведення десятків профілів та груп у різних соцмережах через одне вікно та дані (логін та пароль);
  • створення креативного контенту зі зміною шрифту, редагуванням ілюстрацій та ін.;
  • збір розширеної статистики за профілями замовників і навіть конкурентів;
  • заповнення спільнот автоматично з вибором популярного контенту за вказаними параметрами тощо.

Те, на що ви вручну витратите день, послуги автопостингу зроблять за годину. Чим не є аргумент на користь використання таких інструментів?

Навіщо потрібен автопостинг?

Автопостер допомагає не просто регулярно розміщувати записи. Можливості таких сервісів надають багато важливих переваг. Вони:

  • економлять час — наприклад, ви витрачатимете по парі годин раз на тиждень для налаштування щоденних публікацій на найближчі 7 днів;
  • збільшують охоплення - ви не забудете опублікувати чергову посаду, тому не втратите потенційну та постійну аудиторію;
  • роблять роботу ще продуктивніше - заздалегідь складений сценарій розміщення контенту в соцмережах підвищує ефективність просування.

Вирушаєте у відпустку і турбуєтеся про те, як обліковий запис або навіть кілька будуть без вас? Не доведеться делегувати свої завдання іншим. Ви заздалегідь підготуєте матеріали, а інструмент автопостингу буде регулярно їх додавати.

Сервіси для автоматичного постінгу

Розглянули трохи теорії, а тепер перейдемо безпосередньо до інструментів. Дізнаємося докладніше про 14 найкращих сервісів автопостингу в соціальні мережі.

SMMPlaner

SMMPlaner

Просунутий і досить потрібний інструмент для відкладеної публікації постів. З його допомогою зручно планувати контент на місяць уперед, здійснювати крос-постинг, надсилати матеріали на кілька майданчиків. SMMPlaner дозволяє за кілька днів підготувати пости за контент-планом разом із зображеннями. До речі, картинки можна зручно редагувати. Ще тут передбачено проставлення геотегів, додавання розташування, планування повноцінних історій, щоб робити автопостинг в «Інстаграм».

Переваги : підключення до 5 акаунтів, додавання гіфок до записів, проставлення ЮТМ-міток, можливість підключення помічників та передачі частини завдань.

Вартість : є безкоштовний тестовий період на тиждень. Можна користуватися ним на постійній основі з обмеженням 100 безкоштовних публікацій на місяць. Платний тариф коштує від 450 до 7500 руб/міс.

Доступні тарифи - SMMPlaner

Враховуйте те, що новим користувачам видно лише три тарифні плани. Інші відкриваються пізніше, під час роботи з інструментом.

Onlypult

Onlypult

Єдиний сервіс для роботи із постами на відомих соціальних майданчиках. Характеризується відносно простим та доброзичливим інтерфейсом, функціоналом. Є можливість відкладених постів у стрічці новин, блозі, месенджері. Можна керувати одночасно кількома обліковцями та підключити до роботи команду співробітників.

Переваги : робота з фотоматеріалами та роликами, єдина панель управління у соцмережах, зручне делегування завдань співробітникам, можливість аналізу конкурентів.

Вартість : є 7-денний тестовий період, щоб ознайомитися докладніше із сервісом. Далі тарифи починаються від 772 рублів на місяць.

Тарифи - Onlypult

Kuku.io

Kuku.io

Сервіс з не викликає довіри, на перший погляд, назвою має значний набір функцій. Як заявляють розробники, інструментом користуються понад 80 тис. маркетологів та бізнесменів. Підходить така програма для автопостингу "Інстаграм", "ВКонтакте", Facebook, Telegram та ін. Важлива особливість сервісу - відмінна внутрішня аналітика. Можна зручно моніторити збільшення кількості передплатників, кліки, залучення та оцінювати результати роботи.

Переваги : можливість роботи у 10 соцмережах, зручний контент-план для візуалізації СММ-стратегії, готові рішення з можливістю адаптації під свої завдання.

Вартість : є безкоштовний 14-денний тріал, решта тарифів починається з ціни 7 доларів на місяць.

Тарифи - Kuku.io

Novapress

Novapress

Розробники називають цей інструмент менеджером публікацій та аналітики для бізнесу. У будь-якому випадку поповнити їм арсенал СММ-ника варто. Сервіс забезпечує зручну роботу зі статистикою: є відстеження коментарів, лайків, репостів та ін. На підставі цих даних можна буде визначити стратегію зростання та розвитку бізнесу через соціальні мережі.

Переваги : опція імпорту відео з популярних інтернет-майданчиків, автододавання ЮТМ-міток, імпорт матеріалів із сайту, редагування історій, щоб робити в «Інстаграм» автопостинг.

Вартість : є безкоштовний період використання сервісу – 10 днів. Далі можна вибрати будь-який із поданих тарифів. Мінімальний коштує 2,50 доларів на місяць. Загалом розцінки дуже демократичні для такого сервісу.

Тарифи - Novapress

Amplifr

Amplifr

Ще один хороший сервіс автопостингу, в якому передбачено безліч можливостей для СММ-щиків. Можна використовувати інструмент для роботи в «Інстаграм», «Фейсбук», «ВКонтакті» та інших популярних мережах. Сервіс дає можливість надсилати публікації з одного вікна, збирати аналітичні дані. Причому аналітика дуже детальна: кліки, лайки, залучення, найкращі матеріали та ін. Динаміка проглядається за 30 днів.

Переваги : великий набір опцій, доступність підключення Google Analytics для налаштування мети та відстеження конверсій, адаптований під мобільний пристрій інтерфейс.

Вартість : доступний безкоштовний період в 7 днів. Далі тарифні плани стартують від 13 доларів на місяць.

Тарифи - Amplifr

Megapost

Megapost

Справжня знахідка для тих, хто планує робити SMM-автопостинг. Це повністю безкоштовний інструмент, але при цьому працює він лише з кількома соціальними мережами: ВКонтакте, Facebook, Однокласники і Twitter. Оскільки тут немає можливості автопостингу в Інстаграм, багатьом СММ-фахівцям інструмент не до душі.

Переваги : крос-постинг, розміщення контенту за шаблонами, створення списків публікацій із загальними параметрами, зручний та гнучкий інтерфейс, можливість керування одночасно кількома профілями.

Вартість : безкоштовно.

Hooppy

Hooppy

Зручний сервіс відкладеної публікації постів у «Однокласниках», «Фейсбуку», «ВКонтакті», «Твіттері», «Інстаграмі» та інших популярних соцмережах. Враховуйте, що можливості інструменту багато в чому залежать від розміщення контенту. Наприклад, найбільше функцій передбачено під час роботи з соцмережею «ВКонтакте».

Переваги : крос-постинг (відстеження та копіювання постів з однієї соціальної мережі до іншої), парсер постів, автоматична публікація новин з ваших або чужих веб-майданчиків.

Вартість : доступний безкоштовний період на 7 днів з повним набором опцій. Далі можна вибрати будь-який із запропонованих тарифів за ціною від 99 рублів на місяць. Тарифні плани відрізняються набором можливостей.

Тарифи - Hooppy

INSMM

INSMM

Досить хороший сервіс автоматичного постінгу, що дозволяє активно займатися СММ із мінімальними витратами на інструмент. Підійде для постінгу у Facebook, ВКонтакті, Instagram, Twitter, Telegram та на інших майданчиках. Є вбудований календар контенту, опції редагування картинок, перегляду. Останнє дуже важливо, адже вдасться заздалегідь оцінити коректність відображення публікації у певній соцмережі чи пристрої. Доступне збереження чернеток.

Сервіс збирає та відображає аналітику з публікацій, що дає можливість порівнювати ефективність записів в особистому кабінеті.

Переваги : зручна генерація звітів або контент-плану, вбудований редактор фото, ідеї для постів з прикладами та тегами, редактори для створення історій, простий та зрозумілий інтерфейс.

Вартість : можна використовувати сервіс безкоштовно і робити автопостинг до 50 публікацій у стрічці та 5 сторіс на місяць. Якщо потрібно більше, варто розглянути тарифні плани. Вони стартують від 275 руб/міс.

Тарифи - INSMM

BossFeed

BossFeed

Цей сервіс дозволяє робити автопостинг у соцмережі з можливістю пошуку корисного контенту та його копіювання для подальшого розміщення. Ви заздалегідь підготовляєте матеріали, а публікуватимуться вони за розкладом. Є дуже зручний фільтр пошуку контенту, який налаштовується за певними параметрами. За кілька хвилин сервіс відбере матеріали з високими показниками залучення, що дозволить підготувати ефективні пости.

Переваги : підготовка публікацій на кілька місяців уперед, передмодерація, створення унікальних постів, зрозумілий інтерфейс.

Вартість : доступний пробний варіант використання сервісу, розрахований на 50 постів. Далі тарифи починаються від 300 рублів на місяць. При передплаті на тривалий час надається гарна знижка.

Тарифи - BossFeed

SEOlit

SEOlit

Сервіс, що дозволяє настроювати автопостинг у численних соціальних мережах. Тут передбачена можливість однією кнопкою розміщувати той самий пост одночасно на декількох майданчиках. Інструмент стане в нагоді в роботі СММ-щикам і цілим командам, які займаються розкруткою в соцмережах. Інтерфейс досить простий і зрозумілий, тож розібратися в ньому зможе і новачок.

Переваги : крос-постинг та відкладений автопостинг за розкладом, аналітика публікацій, робота з товарами та ЮТМ-мітками, фільтрація матеріалів, можливість використання водяних знаків.

Вартість : 7 днів безкоштовного використання. Потім можна підключити єдиний всім тарифний план за ціною 400 руб/30 днів за проект. Якщо потрібно додати додатковий обліковий запис, доплата складе +100 рублів.

Тарифи - SEOlit

RoboPosting

RoboPosting

Інструмент є менеджером автоматичних публікацій, що працює з більшістю затребуваних соцмереж. Це "ВКонтакте", Facebook, Twitter, Instagram та інші. Сервіс чудово підійде блогерам, СММ-щикам-фрілансерам, агентствам інтернет-маркетингу.

Переваги : опрацювання сценаріїв постінгу, сортування матеріалів для формування черги, видалення постів у заданий час, моніторинг коментарів, публікація в WordPress.

Вартість : є безкоштовний період з доступом до всіх можливостей на 7 днів. Далі вартість тарифних планів починається з 350 рублів на місяць.

Тарифи - RoboPosting

Postmypost

Postmypost

Практичний інструмент для роботи з контент-планом, відстроченими постами. Характеризується широким набором опцій та зручною аналітикою. Особливо популярним є сервіс у роботі з соцмережею «Інстаграм». Тут передбачена публікація в історіях, каруселі, вибір обкладинки для відеоконтенту та багато іншого.

Користувачі відзначають деякі недоліки інструменту. Наприклад, даних з аналітики не вистачає, а відстеження запланованих публікацій не дуже зручне.

Переваги : завантаження відео- та фотоматеріалів за посиланням, видалення публікацій у запланований час, збереження в чернетки, опція 1 коментаря з тегами, більше 10 варіантів повідомлень, робота з Instagram Direct без смартфона.

Вартість : передбачений пробний період на тиждень. Наступні тарифні плани стартують із 3780 рублів на місяць.

Тарифи - Postmypost

SMM BOX

SMM BOX

Відмінна платформа для вибору та постінгу публікацій у соціальних мережах. У SMM BOX є багато необхідних інструментів, у тому числі для роботи в команді. Є зручна аналітика, що дозволяє повноцінно відстежувати СММ-завдання. Можна також відзначити можливість використання сервісу з усіма затребуваними майданчиками: ВКонтакте, Instagram, Однокласники, Facebook, Twitter, Telegram та іншими.

Переваги : автовидалення постів, пошук контенту та можливість імпортування з RSS, адаптація матеріалів під будь-які соціальні мережі + постінг одразу до кількох спільнот, оперативна техпідтримка.

Вартість : безкоштовний період складає 14 днів. Мінімальний тарифний план на місяць коштує 150 рублів, а преміальний – 500 руб/міс. Передбачені хороші знижки при купівлі тарифів із великим набором можливостей.

Тарифи сервісу SMM BOX

SMMR

Інструмент, що дозволяє автоматизувати публікації постів в Instagram, Twitter, Facebook, Однокласники, ВКонтакте, причому одночасно в кілька. Ви можете одним натисканням кнопки додати вибрані облікові записи. Є об'єднання соціальних мереж у тематичні групи, редактор картинок, цікаві шаблони для постів. Також можна імпортувати матеріали зі стрічок RSS.

Переваги : адаптивний інтерфейс для роботи вночі, програма партнерства, хороша служба підтримки.

Вартість : після реєстрації кожному користувачеві доступно по 50 безкоштовних публікацій щомісяця. Щоб розширити можливості сервісу, доведеться вибрати тарифний план. Важливо враховувати, що тариф дуже впливає на можливості інструменту.

Висновки

Багато із соціальних мереж передбачають вбудовану опцію відкладеного постінгу. Але це допоможе лише в тому випадку, якщо ви рухаєтеся на одній-двох платформах. При роботі з декількома соцмережами однаково зручніше робити автоматично сформовані пости у спеціальних сервісах.

Вивчіть представлені варіанти, оцініть їх переваги для себе і вирішіть, який інструмент найкраще підійде. Сервіси обов'язково спростять вам роботу із соцмережами та зроблять її продуктивнішою.

Як вам стаття?
2.6
Проголосувало: 9
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(1)
Б
Бандерівка
26.03.2024
А що це за таке розповсюдження руського? Чи не змогли зробити підбірку нормальних розробників? Чи окрім цього рублівського більше нічого на ринку не має? Чи війна десь там, а в смм треба гроші зарболятиЮ
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.