Найкращі приватні літаки у бізнес-авіації у 2021 році

Євген
Євген
CBDO
14.02.2021
14.02.2021
4.2
30362
0

Приватний літак дає свободу та відкриває нові можливості. Жодних обмежень, очікувань рейсу чи труднощів з пасажирами. Це зовсім інший рівень польоту. Саме тому приватні літаки використовуються в бізнес-авіації та призначені для серйозних людей із серйозними цілями та завданнями. У 2021 році багато представників бізнесу переходять на приватні літаки, оскільки це зручно, просто та комфортно. Давайте розглянемо найкращі моделі літаків для бізнес-авіації.

Особливості приватних літаків

Вибір приватних бізнес-літаків величезний, починаючи від маленьких моделей лише для 2-3 пасажирів, закінчуючи великими машинами та авіалайнерами, здатними вмістити не менше людей, ніж рейсова авіація.

Вибираючи приватний літак, необхідно розсудливо оцінити можливості та потреби, інакше можна взяти хорошу якісну машину, але вона не зможе виконувати поставлені завдання.

Бізнес-джети дивують, нерідко входять до списку найдорожчих придбань та мають унікальний внутрішній дизайн. Комерційні авіалайнери оснащуються сучасним обладнанням, а виробники намагаються робити їх не лише сучасними, а й справді комфортними. Вартість приватних літаків варіюється від десятків до кількох сотень мільйонів доларів.

Найкращі приватні літаки у 2021 році

Сучасний ринок пропонує бізнес-клієнтам великий вибір. Кожна модель має свої особливості та призначена для певних завдань. Виробники намагаються виділитися на тлі конкурентів та створюють цікаві унікальні моделі бізнес-джетів, підвищуючи комфортабельність та якість сервісу.

piaggio avanti evo

Piaggio Avanti EVO

Piaggio Avanti EVO - це якісний турбопроп, який був випущений у 2014 році. Він оснащений високоякісною системою навігації, унікальним керуванням польотом, що гарантує підвищену безпеку. Він здатний сідати на ґрунт, підходить для експлуатації у досить суворих умовах.

piaggio avanti evo всередині

Ця модель містить досить велику кількість відвідувачів, має двомоторний турбогвинтовий двигун і підходить для маршрутів середньої дальності. Оснащення салону не надто розкішне, але комфортне. Є все потрібне для представників бізнес-класу.

honda jet

Honda Jet

Honda Jet – це літак, який відноситься до легких машин. Він призначений для перельотів середньої дальності, без посадки може пройти до 2500 км, а середня швидкість – 600-700 км/год. Модель випускається компанією Honda Aircraft Company та призначена для бізнес-сегменту. По суті це легке реактивне повітряне судно, яке здатне перевезти пасажирів за максимально короткий термін.

honda jet всередині

Місткість невелика, до 6 пасажирів, але для приватних перельотів найчастіше цього достатньо. Салон комфортний, обладнаний усіма необхідними аксесуарами для бізнес-класу. У ньому можна проводити зустрічі, працювати та комфортно перебувати. Звісно, стати повне зростання важко, оскільки модель невелика. Обслуговування не дуже дороге, тому ця модель користується великою популярністю в приватних перевезеннях.

embraer phenom 300e

Embraer Phenom 300E

Приватний літак Embraer Phenom 300E був представлений у 2008 році, і з того часу не втрачає своєї популярності у бізнес-сегменті. Він легкий, реактивний, здатний долати великі відстані протягом короткого часу. Без дозаправки та посадки він здатний пройти близько 2300-2500 км.

embraer phenom 300e всередині

Салон дуже зручний та комфортний, а обслуговування літака не обходиться дорого, тому його обирають багато підприємців. Він ідеально підходить для внутрішніх рейсів та польотів на невеликі відстані.

cessna citation longitude

Cessna Citation Longitude

Компанія Textron розробила нову модель приватного літака Cessna Citation Longitude. До цього компанія також спеціалізувалася на розробці приватних джетів, але ця модель перевершила всі очікування. Головна ставка була зроблена на комфорт.

cessna citation longitude всередині

Технологічність та зручності – основні критерії цього літака. Він здатний розвивати швидкість польоту до 850 км/год і долати без посадки відстань до 5700 км. Цього, як правило, достатньо потреб бізнес-сегменту. Багато представників бізнес-класу використовують цю модель для приватних середньомагістральних перельотів.

embraer legacy 500

Embraer Legacy 500

Літак Embraer Legacy 500 середнього розміру він призначений для недалеких перельотів і часто використовується для польоту всередині країни або в сусідні країни. Вартість - близько 20 млн. доларів, що вважається низькою в бізнес сегменті приватної авіації. Однак, саме ця модель дуже популярна. Адже Embraer Legacy 500 не поступається ефективності, комфортності і сучасності навіть дорогим лайнерам.

embraer legacy 500 усередині

Салон обтягнутий якісною шкірою, частина інтер'єру – натуральне дерево. На підлозі кам'яна плитка та натуральні килими, що надає естетичності та витонченості всьому салону. Він просторий і є єдиною моделлю у своєму класі, в якому можна стати на повний зріст. Вміщує не більше 10 пасажирів, але для бізнес-класу цього більш ніж достатньо.

gulfstream g500

Gulfstream G500

Дана модель далеко не найдорожча, його вартість близько 44 млн. доларів. Але при цьому в 2021 прогнозується, що попит на Gulfstream G500 буде великим. Дизайнери та конструктори тривалий час працювали, щоб створити максимально зручний для пасажирів літак. Враховували всі вимоги, аналізували багато запитів та побажань, потреб клієнтів бізнес-класу. У результаті було створено Gulfstream G500.

gulfstream g500 всередині

М'які шкіряні крісла з комфортними спинками, зручні столики, дивани, меблі із натуральних компонентів. Вільного простору досить багато, можна навіть стояти практично на повне зростання. Головна перевага – високошвидкісний інтернет на борту. Він швидший, ніж у конкурентів у 30 разів. Ця модель літака для тих, хто в польоті вважає за краще проводити онлайн зустрічі, конференції або продовжує працювати, не витрачаючи час.

gulfstream g650er

Gulfstream G650ER

Gulfstream G650ER вважається флагманською моделлю компанії. Вартість даної машини близько 67 млн. доларів. Він призначений для тривалих рейсів і без посадки здатний пролетіти 12000 км. Його швидкість досить велика, тож шлях долається за короткий час. Це ідеальний рейс для тих, хто цінує час та не хоче витрачати його на тривалі переміщення.

gulfstream g650er всередині

Оздоблення салону унікальне. Меблі виготовлені з натуральної шкіри та деревини цінних порід, а в самому салоні предмети інтер'єру декоровані натуральним каменем. Місткість досить велика, зручні м'які крісла, розкладні столи, дивани. Керувати функціями кабіни можна прямо зі смартфона. Це розширює можливості при польоті та створює додатковий комфорт.

bombardier global 7000

Bombardier Global 7000

Новинка у світі бізнес-літаків для приватних польотів Bombardier Global 7000 коштує близько 73 млн доларів. Він з'явився нещодавно, і тільки почав активно використовуватися, але вже отримав хороші відгуки. Він призначений для далеких перельотів і має на увазі максимально комфортне знаходження на борту. Наскільки? Як ви самі захочете.

bombardier global 7000 всередині

Особливість компанії полягає в тому, що вони розробляють салон під потреби клієнта. Інтер'єр може бути будь-яким, крім того, можна розробити власну конфігурацію кімнат. Наприклад, можна зробити власну їдальню чи спальну кімнату. Можна обладнати кінотеатр або конференц-зал. Компанія виконує будь-які побажання клієнта та створює максимально зручний приватний бізнес-літак. Головна його особливість – можливість без посадки долати відстань 15000 км.

embraer lineage 1000e

Embraer Lineage 1000E

Місткий приватний літак Embraer Lineage 1000E здивує навіть найвибагливіших клієнтів. При цьому вартість судна становить 53 млн. доларів, що не так і багато для машин даного сегменту. У базовій комплектації дизайнер пропонує просторе спальне місце та ванну кімнату. Літак призначений для перельотів середньої та дальньої дистанції.

embraer lineage 1000e всередині

Однак не варто думати, що дизайнери та конструктори не вигадали унікальну пропозицію. В окремому порядку клієнту пропонується розробити власний стиль. Є ряд готових концепцій, але можна втілити будь-яку. Наприклад, зробити вікна на даху літака, обладнати кінотеатр або барну стійку, зробити простору їдальню.

boeing 787-8 bbj

Boeing 787-8 BBJ

Boeing 787-8 BBJ розроблений для тих, хто воліє літати з великою компанією друзів чи компаньйонів. Місткість літака 40 осіб, а площа салону 200 кв. Коштує такий бізнес-джет 224 млн. доларів, і, незважаючи на те, що за основу було взято літак рейсового типу, салон повністю спроектований з нуля.

boeing 787-8 bbj всередині

Всередині є велика спальня з гардеробною кімнатою, душовою кабіною та всіма зручностями. Підлога зроблена з натурального каменю, і вона підігрівається. Комфортабельні крісла, наявність конференц-залу, їдальні, кімнати відпочинку та зручними диванами забезпечують максимально комфортний переліт на великі відстані. А здатний він долати до 12 500 км без посадки.

boeing 747-8 intercontinental bbj

Boeing 747-8 Intercontinental BBJ

Boeing 747-8 Intercontinental BBJ є найдорожчим приватним літаком, і поки що він має лише одного власника. Вартість цього авіа судна становить 403 млн доларів. Він унікальний у своєму роді. За основу взято рейсовий літак Boeing 747-8, здатний перевозити 467 пасажирів. Звичайно, у бізнес-класі такі можливості не надаються, оскільки салон повністю перероблений під приватне використання та потреби клієнтів бізнес-сегменту.

boeing 747-8 intercontinental bbj всередині

Boeing 747-8 Intercontinental BBJ має простору кімнату з двоспальним ліжком, душем та всіма необхідними зручностями. Велика вбиральня, письмовий стіл, предмети інтер'єру, що створюють комфорт та зручність. Також є їдальня, яка вміщує 14 осіб одночасно. Її ж можна використовувати як конференц-зал для переговорів. Але головна фішка – власний просторий бізнес-кабінет для повноцінної роботи. Стіл, зручне крісло, дивани, екран, інтернет. Все обладнано за найкращими стандартами якості.

Висновок

Це далеко не всі моделі приватних літаків, які можна придбати у 2021 році. Компанії намагаються регулярно виробляти нові моделі бізнес-літаків та покращувати існуючі. До популярних можна віднести Airbus ACJ320 NEO, що має ширший простір та великий запас палива для тривалих перельотів. Falcon 6x та 8X, які стануть доступні для приватних польотів у 2021 році та багато інших.

Кожен приватний літак створюється для клієнтів бізнес-сегменту. Виробники та конструктори намагаються розробити салон максимально зручним, сучасним, функціональним. Вибираючи приватний літак, слід підбирати машину під свої потреби, але не забувати про технічні можливості та вартість обслуговування.

Як вам стаття?
4.2
Проголосувало: 56
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.