Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
29.03.2021

Мобільний додаток для туризму

Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
29.03.2021
29.03.2021
5.0
8955
0

Туристична сфера бізнесу побудована на взаємодії з клієнтом, наданні якісних послуг та вирішенні завдань. Лояльність клієнта – основна "валюта" будь-якого туристичного бізнесу. Програми для туристів – це інструмент комфортної та ефективної взаємодії між турагентством та мандрівником.

Навіщо вашому туристичному бізнесу мобільний додаток?

Мобільні програми для туристів приносять велику користь, а своїм власникам – зиск. Це інструмент спілкування з клієнтом. Завдання полягає в тому, щоб зробити додаток для туризму, без якого користувач не зможе уявити свій найкращий відпочинок. Це не просто інструмент додаткових продажів. Це персональний помічник, який допомагає вирішити питання, розібратися в конфліктних та проблемних ситуаціях, підказати та допомогти знайти потрібний об'єкт в іншій країні.

Що це дає бізнесу? Насамперед, лояльного клієнта, який стає постійним. Підвищується впізнаваність бренду, збираються позитивні відгуки. Це можливість додаткової монетизації бізнесу. Навіть якщо клієнт користується послугами іншої компанії, додаток для подорожей стане йому корисним. Ви можете продавати додаткові послуги, товари та взаємодіяти з мандрівником, навіть якщо він не є вашим клієнтом.

Основний функціонал туристичних мобільних додатків

основний функціонал туристичних мобільних додатків

Функціонал програми для туристів може бути різним, і залежить від потреб бізнесу та сфери діяльності. Тому ми спочатку визначаємо завдання та вибудовуємо чітку стратегію розвитку програми. Нам важливо, щоб програма для туризму суворо виконувала поставлені завдання. І тому впроваджуються певні інструменти. Вони різняться залежно від цього, кому розробляється додаток. Адже користувачами можуть бути не лише мандрівники, а й співробітники турагентства.

Для турагентств

Для компаній туристичної сфери бізнесу, як правило, впроваджується наступний функціонал:

  • сторінка з інформацією про компанію;
  • список турів;
  • каталог додаткових послуг (страхування, гід, перекладач та інші);
  • каталог закладів та визначних пам'яток під країни, в які є тури;
  • сторінка акцій та гарячих пропозицій;
  • розклад рейсів, інтеграція із сервісами замовлення квитків;
  • робота з картами та геолокацією;
  • фільтри, сортування та інструменти швидкого пошуку;
  • інструменти оформлення замовлення, наповнення документів.

Залежно потреб компанії вибираються необхідні інструменти. Завдання полягає в тому, щоб спростити роботу співробітників, прискорити та покращити якість обслуговування клієнтів та зробити додаток для подорожей легким, доступним та зрозумілим.

Для туристів

У додатки для туристів впроваджуються, як правило:

  • пошук готелів по країні з рейтингом та відгуками;
  • картка з відображенням значних місць;
  • інформаційні сторінки, які допомагають туристу зібратися у подорож;
  • рейтинги ресторанів, готелів та інших закладів;
  • інструменти взаємодії з об'єктами, можливість залишати відгуки, додавати фото;
  • візуальний контент;
  • фільтр та пошук потрібних об'єктів;
  • інформаційні сторінки із цінним контентом;
  • необхідні номери екстрених служб;
  • кнопки зв'язку з представниками компанії.

Функціонал безпосередньо залежить від типу програми. Якщо це програма для перекладу – її можливості одні, якщо це путівник із картою місцевості – завдання ставляться зовсім інші. Саме тому перед розробкою ми вивчаємо потреби, щоб програма для подорожей була цільовою та максимально корисною.

Створюємо Mobile рішення із гарантією!

Допомагаємо оптимізувати процеси, підвищити продуктивність та вийти на новий рівень

Приклади додатків для туризму

Програми для туристів мають свої особливості, і кожен створюється з власним функціоналом. Головне, щоб така програма була корисна для мандрівників, а власникам приносило гроші. Ось кілька прикладів вдалих реалізованих проектів:

  • AroundMe . Додаток, який допомагає знайти туристу пам'ятки, заклади, готелі та інші місця у невідомому місті. За допомогою геолокації програма розуміє, де знаходиться турист, і показує всі важливі об'єкти, включаючи банкомати, кінотеатри, готелі та ресторани.
  • MAPS.ME. Дуже корисна програма для подорожей, адже тут є карти, які працюють без інтернету. Достатньо заздалегідь завантажити їх. Відображено всі локації, можна побудувати маршрут, знайти потрібні об'єкти.
  • Uber . Як не дивно, але це теж програма для подорожей, яка працює в 77 країнах. Замовлення таксі у незнайомому місті – чудова ідея для будь-якого туриста.
  • Wiffinity . Додаток для туристів, які не можуть без інтернету, та не бажають платити за роумінг. Це велика база точок Wi-Fi у всьому світі з паролями. За геолокацією програма визначає місце розташування туриста і пропонує підключитися до доступного інтернету.
  • Packpoint . Справжній помічник туриста. Тут є список речей, які необхідно взяти в подорож, програма подивиться погоду, нагадає про заходи та місця, які слід відвідати. Це планувальник для мандрівників.

Туристичні програми приносять величезну користь для користувачів, а для власників – це інструмент додаткових продажів послуг та товарів, можливість взаємодіяти з клієнтом, залишатися в полі зору та бути затребуваним.

Мобільний додаток для туризму: як ми це робимо

мобільний додаток для туризму: як ми це робимо

Мобільні програми для туристів несуть практичну цінність. Вони є додатковим інструментом, помічником, який завжди є під рукою. Розробляючи програми для туристів, ми намагаємося зробити його максимально доступним, зрозумілим, простим та лаконічним. Щоб користувач одразу отримав потрібний результат.

Етапи розробки:

  1. Щоб створити програму для подорожей, необхідно зрозуміти основні завдання. Ми обговорюємо з вами ідею, формуємо бачення та визначаємо, як може використовуватися додаток, яку роль виконуватиме і яка користь для клієнта та бізнесу.
  2. Далі слідує аналітика. Ми збираємо дані, що допоможуть сформувати концепцію. Вивчаємо конкурентів, аналізуємо ринок, потреби клієнтів, прогнозуємо поступ. Аналітика допомагає поставити чіткі завдання та скласти план робіт.
  3. Фахівці створюють прототип, готується первинний дизайн, визначаються інструменти реалізації програми, який стек технологій буде використаний для створення програми для подорожей. Прототип допомагає зрозуміти, як виглядатиме програма в результаті. Після його затвердження на роботу приступають технічні фахівці.
  4. Створюється дизайн, промальовуються усі елементи, а програмісти пишуть код. Це займає значну частину часу розробки. Усі модулі затверджуються. Проводиться тестування та додаток збирається в робочу систему.
  5. Запуск. Наші фахівці навчають ваших співробітників використовувати програму для туризму, розміщують на майданчиках і допомагають запустити. Наша робота вважається закінченою, коли програма повноцінно працює.

Додатково ми надаємо послуги з технічної підтримки. У результаті, ви отримуєте готовий додаток для подорожей, який приносить користь вашим клієнтам та бізнесу.

Рекомендуємо почитати
Як вибрати найкращу компанію з розробки мобільних додатків

і можна отримати якісний продукт, не відволікаючись на розробку від важливих бізнес-завдань

Дізнатися більше

Висновок

Мобільні програми для туристів є ефективним інструментом, що допомагає просувати послуги бізнесу. Воно приносить велику користь для клієнтів і є цінним, тому затребуваним. Впровадження програми для туристів у діяльність компанії допомагає залучити більше клієнтів, покращити взаємовідносини з ними, підвищити впізнаваність бренду та розширити можливості компанії. Приходьте до нас у Wezom на консультацію, і ми розкажемо детальніше, як впровадити сучасні технології у вашу сферу бізнесу.

FAQ

Навіщо турагентству мобільний додаток?

Це інструмент взаємодії з клієнтом, що підвищує довіру, впізнаваність бренду та покращує комунікацію з туристом. Для співробітників додаток дає можливість оптимізувати та прискорити роботу, відстежувати якість обслуговування, збирати статистику та звіти. Це допомагає покращити діяльність компанії та вивести бізнес на новий рівень.

Яким має бути функціонал мобільного додатку для туризму?

Все залежить від поставлених завдань. Можна впровадити будь-які інструменти, починаючи від перекладача та конвертера валют, закінчуючи інструментами бронювання готелів, переглядом статистики та відгуків та підключенням карток з відображенням локацій. Ми можемо впровадити будь-які інструменти, необхідні для бізнесу.

Від чого залежить вартість мобільного додатку для туризму?

Вартість програми залежить від ряду факторів, серед яких: дизайн, кількість інструментів, що впроваджуються, можливості навантаження, кількість адміністраторів, наявність особистих кабінетів, підключення сторонніх сервісів. Чим складніше додаток, тим дорожче воно обходиться, але тоді й користі від нього більше. Детальну ціну ми зможемо сказати лише після попередньої консультації та обговорення проекту.

Як вам стаття?
5.0
Проголосувало: 4
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(0)
Будьте першими, хто залишить коментар
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.