Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
17.05.2021

Цифровізація бізнесу

Wezom
Wezom
Команда IT-компанії
17.05.2021
17.05.2021
3.4
29102
15 минут
7
Рекомендуємо почитати
Страхування у смартфоні

Виглядає, як сайт, але під капотом IT-екосистема, яка поєднала всі необхідні інструменти для диджиталізації страхування.

Дивитись кейс
Як вам стаття?
3.4
Проголосувало: 34
Давайте обговоримо Ваш проєкт
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Коментарі
(7)
Є
Єгор
15.01.2021
Це ж очевидно, що диджиталізація бізнесу лише справа часу. Питання в іншому – наскільки це актуально за нинішніх умов? На мою думку, це занадто оптимістична інвестиція. Чи сприймати це як доробок на віддалене майбутнє?
Н
Наталя
08.07.2021
Хороша стаття, дуже докладна. Особливо сподобалося, як докладно роз'яснена диджиталізація бізнес процесів - все доступно й зрозуміло, навіть захотілося диджиталізувати бізнес, залишилося тільки його завести)
Д
Денис
28.11.2021
Доброго дня, а як диджиталізувати дрібний бізнес? Якщо я правильно зрозумів, для нього нормального вибору немає, і доведеться брати підписку на універсальний продукт на всі випадків життя.
А
Андрій
22.02.2022
Звичайно, диджиталізація це майбутнє, але як прорахувати, наскільки вона себе окупить на цьому етапі? Де гарантії, що перехід на нові рейки вистрілить, а не стане черговим неоціненним життєвим досвідом?
І
Ілона
02.07.2022
Дякую, все зрозуміло, і що таке диджиталізація, і для чого вона потрібна. Тепер залишилося зрозуміти, як мені це застосувати в житті, окрім для розгадування кросвордів. Але все одно дякую, дуже добре, дуже подобається.
З
Захар
16.11.2022
Прикольно, як усі великі світові компанії швидко оцінили, що таке диджиталізація та долучилися до тренду. Вірно кажуть, якщо не можеш зупинити тенденцію – просто очоль її.
Т
Тимофій
24.02.2023
Бізнес, як завжди, попереду всіх. Вже видно, що диджиталізація бізнесу випередила розрекламовану цифровізацію суспільства ще на старті. Як бачимо, конкуренція змушує діяти швидко.
wezom logo
Залишились питання?
Залиште контактні дані. Наш менеджер зв'яжеться та проконсультує вас.
Підписуйтесь на розсилку Айтижблог
blog subscriber decor image
Бажаєте отримувати цікаві статті?
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
Слідкуйте за нами у соціальних мережах
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.