Розробка Big Data рішень

Дані, які ви вже маєте, можуть привести вас до цілі, про яку ви лише мрієте
Розробка Big Data рішень
bg image

Наші рішення та послуги з обробки великих даних

Big Data об’єднує найсучасніші технології та практики роботи з величезними обсягами даних – як структурованих, так і неструктурованих. Це метод видобутку цінної інформації для бізнесу з петабайтів архівних даних, що можуть роками зберігатися на серверах організації. Наша команда готова надати послуги Big Data за наступними напрямками.

01/
Консалтинг Big Data
Фахівці допоможуть вам впровадити методи аналізу великих обсягів даних в організації – обрати оптимальні технології, підготувати бази даних, моделі та алгоритми для аналізу тощо. Ці підходи надають бізнесу надійні джерела інформації для ухвалення рішень. Вони допомагають керувати ризиками, скорочувати видатки та будувати прогнози.
02/
Розробка платформ Big Data
Створення будь-яких IT-продуктів для зберігання, обробки та аналізу великих обсягів даних різних типів і походження. Розробка big data рішень передбачає використання спеціалізованих фреймворків та бібліотек, хмарних або граничних обчислень, підготовку інформаційних баз, впровадження моделей аналізу даних на базі алгоритмів машинного навчання, кластеризації, нейромереж тощо.
03/
Завдання візуалізації даних
Впровадження технологій відображення даних у доступному й наочному вигляді: дашборди, інфографіка, схеми тощо. Ми використовуємо ці технології для створення панелей моніторингу, засобів побудови інтерактивних презентацій, звітів та інших візуальних інструментів під потреби бізнесу.
04/
Аналітика Big Data
Глибокий аналіз великих даних для виявлення прихованих закономірностей, кореляцій та інших інсайтів щодо явищ та процесів в організації. Аналітика Big Data надає якісну інформацію для прийняття рішень. Понад те, вона може дати відповіді на найважливіші питання для вашого бізнесу – щодо ринку, аудиторії, витрат, конкурентів тощо.
image

Приклади індустрій для яких ми надаємо послуги та розробляємо Big Data рішення

При тому, що суть роботи з великими даними зрозуміла й досить передбачувана, це рішення можна використовувати для багатьох завдань та цілей. Усе залежить від того, який результат ви хочете отримати. А рішення Big Data підходять практично для всіх сфер: 

Маркетинг. Методи Big Data дозволяють компаніям краще розуміти своїх клієнтів, їхні потреби, уподобання, очікування і поведінку. За допомогою Big Data можна створювати персоналізовані маркетингові кампанії, підвищувати лояльність і задоволення клієнтів, збільшувати конверсію та прибуток.
Медицина. Big Data допомагає аналізувати величезні обсяги різноманітних медичних записів та знімків для виявлення факторів ризику захворювань, покращення ефективності терапії, розробки нових препаратів, вакцин тощо. Методи Big Data відкривають величезні перспективи для прогнозування епідемій і спалахів інфекційних захворювань, а також для планування та оптимізації ресурсів охорони здоров’я.
Енергетика. Засоби Big Data допомагають видобувним компаніям визначати потенційні місця буріння, контролювати експлуатацію трубопроводів, підвищувати енергоефективність і безпеку. Також Big Data застосовується для моніторингу енергетичних мереж, прогнозування попиту на електрику, вирівнювання балансу між споживанням та генерацією.
Фінанси. Інструменти Big Data допомагають фінансовим установам керувати ризиками, аналізувати ринкові дані, виявляти загрози шахрайства, пропонувати клієнтам персоналізовані фінансові послуги та рекомендації. Також Big Data використовується для створення та розвитку новітніх фінансових засобів, таких як блокчейн та криптовалюти.
Освіта. Big Data допомагає освітнім установам відстежувати прогрес і результати студентів, адаптувати навчальні програми та методики до індивідуальних потреб і стилів навчання, підвищувати якість і доступність освіти. Також Big Data використовується для створення нових освітніх ресурсів і платформ, таких як онлайн-курси, навчальні медіа, ігри тощо.
Ланцюжки постачання. Big Data допомагає ефективно керувати ресурсами у сферах виробництва і логістики – прогнозувати попит, оптимізувати виробничі плани, ефективно використовувати ресурси обладнання, транспорту, складських площ тощо. Усе це дозволяє бізнесу зберігати ефективність та конкурентоспроможність в будь-яких умовах, завчасно реагувати на зміни ринку та адаптуватися.

Переваги від Big Data рішень для бізенсу

Замовте безкоштовну консультацію – наші експерти підберуть найефективніше рішення

Підвищення показників бізнесу

За допомогою Big Data компанія будь-якої сфери може аналізувати ринкові тренди, визначати найпопулярніші продукти, аналізувати фідбек від споживачів та безліч інших факторів, які визначають продажі та прибутковість. Також Big Data допомагає оптимізувати внутрішні процеси, такі як логістика, виробництво, управління запасами тощо.

Ефективний маркетинг

Big Data – це ключ до вивчення цільової аудиторії: її поведінки, інтересів, потреб та очікувань. Саме за допомогою Big Data бізнес отримує змогу таргетувати рекламу та пропозиції до конкретних сегментів клієнтів, що підвищує конверсію та прибуток. Алгоритми Big Data врешті дозволять створювати персоналізовані унікальні пропозиції буквально для кожного клієнта.

Висока якість ухвалення рішень

Big Data надає бізнесу доступ до об’єктивних та актуальних даних, необхідних для аналізу поточної ситуації, визначення проблем, виявлення можливостей та ризиків. За допомогою Big Data бізнес може приймати стратегічні рішення, які базуються на фактах, а не на інтуїції або досвіді. Також Big Data допомагає бізнесу моніторити та оцінювати результати своїх рішень, аби вчитися на них.

Оптимізація роботи з даними

Big Data дозволяє бізнесу знизити витрати на зберігання, обробку та аналіз даних за допомогою хмарних обчислень, які надають масштабованість, гнучкість та доступність. Також Big Data допомагає знизити загальні витрати ресурсів для роботи з даними, такі як енергія, матеріали, персонал тощо. Цього можна досягти за допомогою оптимізації процесів, автоматизації рутинних завдань тощо.

Покращення внутрішньої комунікації

Послуга з розробки big data рішень зазвичай передбачає побудову єдиної data-інфраструктури в масштабах усієї організації. Це означає, що усі її підрозділі та фахівці отримують доступ до надійного джерела актуальних даних, що спрощує комунікацію та взаємодію, прискорює операції, стимулює обмін знаннями та досвідом.

Безпека

Big Data допомагає бізнесу у різних сферах виявляти загрози шахрайства та кібербезпеки. Аналіз великих даних сприяє моніторингу аномалій та підозрілої активності, що дозволяє завчасно реагувати на спроби викрадення логінів, даних банківських карт, подачі фальсифікованих документів тощо. Водночас Big Data допомагає бізнесу захистити дані від несанкціонованого доступу, втрати або пошкодження, за допомогою шифрування, резервного копіювання тощо.

Етапи реалізації рішень для Big Data


01/

Аналіз задачі

З'ясувати, якою є основна мета розробки рішення Big Data та завдання, які перед ним стоять. Повне розуміння цілей, завдань та попередніх шляхів вирішення.
Аналіз задачі

02/

ТЗ на розробку Big Data

Докладно описати дані, з якими належить мати справу та технічну сторону реалізації проекту. Детальний покроковий план робіт.
ТЗ на розробку Big Data

03/

Проектування и дизайн

Розробити структуру програмного забезпечення, створити прототип та макет. Візуалізація майбутнього рішення і для вас, і розробників.
Проектування и дизайн

04/

Програмна розробка Big Data

Створити програмне забезпечення, що обробляє великі дані, і навіть інтерфейс взаємодії з нею. Технічна реалізація вашого біг дата рішення.
Програмна розробка Big Data

05/

Тестування

Перевірити коректність роботи та переконатися у відсутності помилок у програмному продукті. Ваше Big Data ПЗ удосконалено та готове до запуску.
Тестування

06/

Впровадження та супровід

Впровадити Big Data рішення у ваш бізнес та допомогти налаштувати процеси. Ваш інструмент готовий аналізувати всі вхідні дані та допомагає вашому бізнесу розвиватися.
Впровадження та супровід

Давайте поговоримо про ваш проєкт
Звертайтеся до нас за безкоштовною консультацією, це можливість обговорити свої ідеї з експертами з діджиталізації. Залиште свій номер, ми передзвонимо!
Discuss project

Чому обрати Wezom для послуг та розробки Big Data рішень

Наші партнери цінують нас за низку переваг:

Досвід та репутація

Ми вже понад 20 років розробляємо IT-продукти для корпоративних клієнтів зі сфер логістики, eCommerce, виробництва, енергетики тощо. За ці роки наша команда реалізувала понад 2 тисячі успішних IT-проєктів, здобула безліч галузевих винагород та сертифікатів. Це величезний досвід, який ми можемо вкласти у ваше замовлення розробки big data рішень.

Потужна команда

WEZOM – це понад 280 сертифікованих і талановитих фахівців, що вміють створювати складні системи з нуля. Ми залучаємо найкращих фахівців в області Big Data та алгоритмів ML/DL, формуємо міцну та стабільну команду під кожний проєкт. Відтак наші клієнти можуть бути впевнені у якості та результаті розробки.

Націленість на результат

Ми практикуємо індивідуальний підхід до розробки та уникаємо шаблонних рішень. Наші проєкти починаються з дослідження головних вимог та потреб бізнесу клієнта. Команда WEZOM прагне поставити себе на місце клієнта, аби запропонувати для розв'язання його проблеми найкращі рішення та технології.

Гарантія якості

Наші партнери завжди розуміють, як витрачаються їх інвестиції у проєкт, адже ми забезпечуємо повну прозорість процесу розробки. Фахівці WEZOM приділяють величезну увагу комплексному тестуванню кожного продукту, аби забезпечити безпеку даних і стабільність. На додачу, команда готова усунути будь-які технічні негаразди протягом місячного гарантійного періоду.

Відгуки клієнтів

Вадим Тарасенко
Глава відділу з диджитал маркетингу, RIEL
Після запуску сайту відсоток проектних відмов став на 17,4% менше, а трафік на сайт та продажі кардинально збільшилися на 65% та 30% відповідно. Сам проект складався з кількох частин: розробка корпоративного сайту, створення каталогу проектів, розробка адміністраторської панелі управління та реалізація конструктора для сайтів ЖК. Комунікація та якість роботи з командою з 6 спеціалістів були на висоті протягом усіх етапів роботи.
Читати повністю
Тарас Дундяк
Директор, Ambikom LTD
Ми оперуємо мережею готелів та лижних курортів у західній Україні. Нам був потрібен сучасний сайт із функціоналом резервації послуг та адміністративна панель для працівників. Wezom займалися всіма елементами розробки, починаючи від прототипів та дизайну, і закінчуючи запуском та підтримкою. Усі етапи робіт було виконано якісно й у терміни. Комунікація та ПМ були на висоті. Була зустріч на самому початку, де команда обговорила всі деталі та нюанси, і після, процес розробки йшов гладко і без надмірної залученості з нашого боку.
Читати повністю
Володимир Аузяк
співзасновник, EndorPhone
WEZOM працював над реновацією нашого старого сайту та переробкою його UX/UI складової. Всі, хто бачили наш новий сайт були в захваті. Команда чудово впоралася з нашими вимогами та доставила багатофункціональний сайт із шикарним дизайном. Не можу не відзначити компетентність команди та ПМів Олени та Максима, які з півслова розуміли, що нам потрібно.
Читати повністю
Serhii Mohyla
Project Manager, ARMA MOTORS
WEZOM розробив мобільний додаток для автосалону. Додаток, який дозволяє користувачам записуватись на технічне обслуговування, отримувати консультації, переглядати історію обслуговування свого автомобіля та координувати зустрічі. Додаток значно зменшив кількість дзвінків, які ми отримували, щоб записатися на обслуговування; 17% запитів на автосервіс здійснюються через додаток. WEZOM дотримувався всіх дедлайнів, добре реагував на потреби та пропонував покращення рішень. Їх проактивна комунікація виділяється.
Читати повністю
Igor Volikov
Technical Director, Network of service stations Dalnoboy
Нашою метою було - створення застосунку, який дозволив би користувачам збирати й аналізувати дані про продуктивність своїх продуктів і продуктів конкурентів. Завдяки зусиллям команди WEZOM у компанії збільшилася швидкість і точність обробки даних, скоротився робочий час. Ми завершуємо проєкти в строк і використовуємо сучасний підхід до співпраці.
Читати повністю
Kseniia Lyskina
CEO&Owner
Розробка кастомізованого інтернет-магазину з інтеграцією платіжної системи, служби доставки, CRM-системи, обліку та аналітики товарів. Завдяки допомозі WEZOM відвідуваність сайту зросла втричі, а коефіцієнт конверсії збільшився з 0,9% до 2,4%. Кількість постійних клієнтів також зросла на 30%, а середній чек збільшився на 15%. Команда завершила проект вчасно і надала унікальну структуру, дизайн і функціональність сайту.
Читати повністю
Пітер Сачсе
Кантрі-менеджер, John Deere
Ми вибрали WEZOM серед інших компаній, тому що вони надали прототипи майбутніх систем, і ми чітко розуміли, як виглядатиме готовий продукт. Робота з командою велася над кількома проектами, включаючи розробку CRM з адаптацією під десктоп та мобільні версії, а також створення лінійки серверних програм, які доступні на iOS, Android та онлайн. Ми дуже задоволені результатами та гнучкістю роботи всієї команди. Все працює ідеально.
Читати повністю
Денис Майловський
Співзасновник, Suzie
Завдяки WEZOM наші продажі зросли на 65%, а конверсії збільшилися на 150%. Команда повністю розробила нам онлайн магазин із 1С та amoCRM інтеграціями. Діти провели аналіз ринку, зробили майнд мап з усіма функціями майбутнього майданчика та аргументували кожен елемент розробки. Все було прозоро та якісно.
Читати повністю
Дар'я Турдієва
Старший менеджер з маркетингу, GRATA International
Наше завдання полягало у створенні нового сайту, здатного збільшити кількість заявок. Wezom дуже якісно та ефективно її реалізував. Сайт став професійнішим, зручнішим, інтерактивнішим, і швидше. Рівень комунікації та якість організації дуже вражає. У нас був свій ПМ який контролював весь процес розробки та навіть у випадках де щось йшло не так, залучався голова проекту та швидко вирішував усі проблеми.
Читати повністю
Сергій Лурієв
Керівник відділу маркетингу, Visotsky Consulting
Завдяки роботі Wezom ми отримуємо десятки заявок на день з усього світу. Розробкою сайту займалася команда з 8 осіб. Роботи велися над створенням UX/UI, адаптацією сайту під іноземних користувачів та SEO послугами, такими як перенаправлення доменів без втрат посилальної маси та позицій у ПС. Наш менеджер із проекту, Поліна, справжній експерт своєї справи. На всі питання ми отримували миттєві відповіді, етапи робіт ми відслідковували через Worksection і всі вони були виконані у строки. Компанія тримає свої обіцянки і це не може не тішити.
Читати повністю
Тетяна Лисиця
Маркетолог, Zalem
Найголовніший для нас показник успіху проекту це те, що протягом 8 місяців e-commerce майданчик створений WEZOM щодня приносить нам замовлення. Ми дуже задоволені нашим партнерством і як команда справлялася з поставленими завданнями. Усі цілі проекту було досягнуто в обумовлені терміни.
Читати повністю
відповідаємо на найпоширеніші питання

Часті питання

відповідаємо на найпоширеніші питання
faq
01.
Навіщо збирати та аналізувати дані?
Великі дані мають значення для всіх галузей. Поява систем збирання інформації та сховищ, Інтернету речей та інших підключених пристроїв призвело до різкого збільшення обсягів інформації, яку організації збирають, обробляють та аналізують. Поряд з великими даними з'являється можливість розкрити важливі ідеї – для кожної галузі, від великої до маленької – це спосіб розв'язати проблеми вашого бізнесу, покращити взаємодію з клієнтами та вийти на новий рівень.

02.
Як технології big data підвищують ефективність ведення бізнесу
Кожній бізнес-організації, маленькій чи великій, потрібні цінні дані та ідеї. Коли справа доходить до розуміння вашої цільової аудиторії та переваг клієнтів, великі дані відіграють дуже важливу роль. Це навіть допоможе вам передбачити їхні потреби. Потрібні дані мають бути ефективно представлені та належним чином проаналізовані. Тоді ви зможете використати результати цього аналізу для покращення досвіду клієнтів, надання нових затребуваних послуг, відмови від непродуктивних процесів, аналізу ризиків, що загалом призведе до збільшення кількості клієнтів або навіть появи нових джерел доходу.

03.
Від чого залежить вартість розробки рішень на технології big data
Ціну послуги з розробки Big Data рішення не можна одразу сказати напевно. Вартість залежить насамперед від сфери, в якій реалізовано ваш бізнес, адже це обумовлюватиме спектр рішень. Також важливо, які дані та як вам необхідно обробляти, які завдання чи проблеми ви хочете вирішити та яких результатів досягти. Зв'яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом, ми проконсультуємо вас, поставимо питання про ваш бізнес, і в кінцевому підсумку зможемо зорієнтувати вас щодо вартості вашого індивідуального рішення.

Трансформуємо ваш бізнес!
Отримайте детальну та зрозумілу комерційну пропозицію
Трансформуємо
ваш бізнес!
Прикріпити файл
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
м. Київ, вул. Андрія Верхогляда, 2а, оф. 440 (секція 2, поверх 23)
0 800 755 007
Безкоштовно по Україні
@Написати
Пишіть, домовимось!
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.