Створення сайту вантажоперевезень

Створення сайту вантажоперевезень
bg image

Особливості сайту вантажоперевезень

Створення сайту вантажоперевезення – складний багатоетапний процес. Як правило, це один з наступних типів сайтів:

  • Корпоративний ресурс. Основна мета – залучати клієнтів та партнерів. Цей багатосторінковий ресурс, створений для того, щоб інформувати відвідувачів, презентувати компанію та її послуги.
  • Портал. Тип сайту, який служить онлайн-сервісом для клієнтів та/або співробітників компанії: агрегатор заявок, засіб комунікації між виконавцем та замовником, особистий кабінет з можливістю відстежувати геолокацію вантажу, маршрут перевезення тощо.
  • Складний індивідуальний проект. Сайт з найскладнішим функціоналом, який виконує завдання одразу кількох типів web-ресурсів. Такий проект створюється під індивідуальні бізнес-цілі та вимоги замовника, часто може взагалі не мати аналогів на ринку.

Ми допоможемо вам

Замовте безкоштовну консультацію – наші експерти підберуть найефективніше рішення

ЕКОНОМИТИ ЧАС ТА ГРОШІ

Надання інформації вашим клієнтам потребує часу, будь то телефоном, віч-на-віч, у брошурі або в електронному листі. Сайт надасть всю необхідну інформацію миттєво та без вашої участі, заощаджуючи ваш час.

ПІДВИЩИТИ КРЕДИТ ДОВІРИ

Маючи добре структурований сайт, ви можете сприяти миттєвій довірі ваших потенційних клієнтів, надавши їм усі докази реальності та серйозності вашої пропозиції.

ЗАЛУЧАТИ КЛІЄНТІВ

Сайт надає можливість залучати більше потенційних клієнтів за допомогою створення акцій, програм лояльності, що є дуже ефективним інструментом реклами та продажу.

РОЗШИРИТИ КЛІЄНТСЬКУ БАЗУ

Забезпечення доступності ваших товарів та послуг для ширшої аудиторії без збільшення витрат. Ви можете локалізувати сайт спеціально для різних географічних ринків та клієнтів із будь-якої локації з доступом до Інтернету.

ЗБИРАТИ ВІДГУКИ КЛІЄНТІВ

Збирання та аналіз інформації по каналах зворотного зв'язку дозволяє точніше визначити властивості цільової аудиторії, «портрет» клієнта, його інтереси, бажання та потреби.

БУТИ ДОСТУПНИМ

Ваш сайт доступний 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Коли ви не можете відповісти на дзвінок, ви можете бути впевнені, що ваш сайт є доступним для відповіді на запитання ваших клієнтів.
Давайте поговоримо про ваш проєкт
Звертайтеся до нас за безкоштовною консультацією, це можливість обговорити свої ідеї з експертами з діджиталізації. Залиште свій номер, ми передзвонимо!
Discuss project

Етапи розробки

Залежно від типу, розробка сайту для вантажних перевезень може сильно відрізнятися в деяких етапах. Але основна схема роботи над ресурсом однакова для будь-якого проекту. Розглянемо її докладніше.

  1. Передпроектні дослідження. Збирання даних про основний сегмент ЦА ресурсу, а також вивчення його ключових конкурентів в інтернеті.
  2. Проектування. Розробка функціонального прототипу, де зображаються структура ресурсу та схематичний інтерфейс сторінок.
  3. Дизайн. Розробка брендбука та візуального оформлення відповідно до фірмового стилю.
  4. Програмування. Технічна реалізація проекту.
  5. Первинна оптимізація. Підготовка сайту до пошукового просування у пошукових системах.
  6. Тестування. Перевірка ресурсу на працездатність: коректність роботи інструментів, швидкість завантаження, адаптивність під різні типи пристроїв та браузерів. За потреби, сайт відправляється на доопрацювання.
  7. Техпідтримка. Технічний супровід сайту: забезпечення захисту, доопрацювання та оновлення.

Багатофункціональність впливає не лише на складність технічної розробки, а й на маркетингову складову. Наприклад, чим більше типів аудиторії ви хочете охопити, тим складніше розробка контенту дизайну та структури.

Вартість розробки

Неможливо сформувати універсальний прайс, який враховує будь-які типи клієнтських сайтів. Щоб розрахувати бюджет на створення сайтів з вантажоперевезень, фахівцям необхідно зрозуміти, який саме тип ресурсу необхідний й попередньо сформувати фронт робіт, враховуючи особливості конкретного логістичного підприємства.

Щоб розрахувати вартість розробки сайтів логістики, ви можете зв'язатися з нашим консультантом за телефоном, або у будь-який інший зручний для вас спосіб.

Відгуки клієнтів

Володимир Аузяк
співзасновник, EndorPhone
WEZOM працював над реновацією нашого старого сайту та переробкою його UX/UI складової. Всі, хто бачили наш новий сайт були в захваті. Команда чудово впоралася з нашими вимогами та доставила багатофункціональний сайт із шикарним дизайном. Не можу не відзначити компетентність команди та ПМів Олени та Максима, які з півслова розуміли, що нам потрібно.
Читати повністю
Тарас Дундяк
Директор, Ambikom LTD
Ми оперуємо мережею готелів та лижних курортів у західній Україні. Нам був потрібен сучасний сайт із функціоналом резервації послуг та адміністративна панель для працівників. Wezom займалися всіма елементами розробки, починаючи від прототипів та дизайну, і закінчуючи запуском та підтримкою. Усі етапи робіт було виконано якісно й у терміни. Комунікація та ПМ були на висоті. Була зустріч на самому початку, де команда обговорила всі деталі та нюанси, і після, процес розробки йшов гладко і без надмірної залученості з нашого боку.
Читати повністю
Kseniia Lyskina
CEO&Owner
Розробка кастомізованого інтернет-магазину з інтеграцією платіжної системи, служби доставки, CRM-системи, обліку та аналітики товарів. Завдяки допомозі WEZOM відвідуваність сайту зросла втричі, а коефіцієнт конверсії збільшився з 0,9% до 2,4%. Кількість постійних клієнтів також зросла на 30%, а середній чек збільшився на 15%. Команда завершила проект вчасно і надала унікальну структуру, дизайн і функціональність сайту.
Читати повністю
Сергій Лурієв
Керівник відділу маркетингу, Visotsky Consulting
Завдяки роботі Wezom ми отримуємо десятки заявок на день з усього світу. Розробкою сайту займалася команда з 8 осіб. Роботи велися над створенням UX/UI, адаптацією сайту під іноземних користувачів та SEO послугами, такими як перенаправлення доменів без втрат посилальної маси та позицій у ПС. Наш менеджер із проекту, Поліна, справжній експерт своєї справи. На всі питання ми отримували миттєві відповіді, етапи робіт ми відслідковували через Worksection і всі вони були виконані у строки. Компанія тримає свої обіцянки і це не може не тішити.
Читати повністю
Igor Volikov
Technical Director, Network of service stations Dalnoboy
Нашою метою було - створення застосунку, який дозволив би користувачам збирати й аналізувати дані про продуктивність своїх продуктів і продуктів конкурентів. Завдяки зусиллям команди WEZOM у компанії збільшилася швидкість і точність обробки даних, скоротився робочий час. Ми завершуємо проєкти в строк і використовуємо сучасний підхід до співпраці.
Читати повністю
Денис Майловський
Співзасновник, Suzie
Завдяки WEZOM наші продажі зросли на 65%, а конверсії збільшилися на 150%. Команда повністю розробила нам онлайн магазин із 1С та amoCRM інтеграціями. Діти провели аналіз ринку, зробили майнд мап з усіма функціями майбутнього майданчика та аргументували кожен елемент розробки. Все було прозоро та якісно.
Читати повністю
Тетяна Лисиця
Маркетолог, Zalem
Найголовніший для нас показник успіху проекту це те, що протягом 8 місяців e-commerce майданчик створений WEZOM щодня приносить нам замовлення. Ми дуже задоволені нашим партнерством і як команда справлялася з поставленими завданнями. Усі цілі проекту було досягнуто в обумовлені терміни.
Читати повністю
Ольга Саннікова
Менеджер з маркетингу, Agrimatco
Наші стейкхолдери дуже задоволені дизайном сайту і тим, що він приваблює велику кількість відвідувачів. Хочу також відзначити те, наскільки швидко і вміло команда адаптувалася під наші процеси та вимоги. Менеджер, який з нами працював, справлявся з усіма завданнями, а в моментах, де у нас були питання, відповідав на все швидко і ясно. Дуже приємно працювати з такими фахівцями.
Читати повністю
Олена Семеген
Спеціаліст з Digital сервісів, Delivery Group
WEZOM розробляють для нас мобільний додаток з адаптацією під iOS та Android. Ми вже запустили бета-версію і наші клієнти дуже добре відгукуються про продукт. Хочу відзначити гнучкість та якість нашої комунікації. Щотижня ми проводимо зустрічі, де продуктивно обговорюємо всі деталі розробки та виконану роботу.
Читати повністю
Дар'я Турдієва
Старший менеджер з маркетингу, GRATA International
Наше завдання полягало у створенні нового сайту, здатного збільшити кількість заявок. Wezom дуже якісно та ефективно її реалізував. Сайт став професійнішим, зручнішим, інтерактивнішим, і швидше. Рівень комунікації та якість організації дуже вражає. У нас був свій ПМ який контролював весь процес розробки та навіть у випадках де щось йшло не так, залучався голова проекту та швидко вирішував усі проблеми.
Читати повністю
відповідаємо на найпоширеніші питання

Часті питання

відповідаємо на найпоширеніші питання
faq
01.
Навіщо потрібний сайт транспортно-логістичної компанії?
Сайт для логістичної компанії дозволяє диджиталізувати вантажоперевезення. Це відкриває для бізнесу нові можливості, масштабуючи його та виводячи на новий рівень розвитку. Автоматизація бізнес-процесів, спрощення документообігу та оптимізація взаємодії з клієнтами розширюють можливості компанії та збільшують її прибуток.

02.
Який сайт знадобиться компанії, яка здійснює вантажоперевезення?
Кожен бізнес має свої особливості та завдання, на основі яких й створюється сайт. Перш ніж починати його розробку, варто визначити завдання, які він виконуватиме. Для цього фахівці WEZOM проводять докладну аналітику конкурентів, вивчають нішу, визначають сильні сторони бізнесу та формують концепцію. Це дозволяє реалізувати вашу ідею для сайту з оптимальним функціоналом.

03.
Скільки коштує розробка сайту з вантажоперевезень?
Вартість створення сайту для перевезення вантажів залежить від особливостей розробки. На ціну проекту впливає багато факторів - від технологій, що використовуються, до залученої команди розробки та підключення додаткових сервісів. Тому одразу назвати вартість розробки просто неможливо. Зв'яжіться з нашими фахівцями, вони нададуть безплатну консультацію та розрахують ціну майбутнього проекту.

Трансформуємо ваш бізнес!
Отримайте детальну та зрозумілу комерційну пропозицію
Трансформуємо
ваш бізнес!
Прикріпити файл
Натискаючи кнопку “Відправити”, ви даєте згоду на обробку особистих даних. Детальніше
м. Київ, вул. Андрія Верхогляда, 2а, оф. 440 (секція 2, поверх 23)
0 800 755 007
Безкоштовно по Україні
@Написати
Пишіть, домовимось!
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.